ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε το Backbone One – PlayStation Edition για iPhone

Παίξτε παιχνίδια PlayStation φορητά.

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα το Backbone One – PlayStation Edition, ένα επίσημα δανειοδοτημένο χειριστήριο για αναπαραγωγή παιχνιδιών στο iPhone σας.

{youtube}tsw2qi_wjjc{/youtube}

Η αισθητική του χειριστηρίου είναι εμπνευσμένη από την εμφάνιση του Dualsense, ενώ μπορεί να συνδεθεί και με τα ακουστικά Pulse 3D του PS5. Δεν απαιτείται ξεχωριστή φόρτιση, καθώς τροφοδοτείται μέσω του κινητού.

Το Backbone One – PlayStation Edition μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή παιχνιδιών PS4 και PS5, που μεταδίδονται μέσω Remote Play, καθώς και τίτλων από το App Store και άλλων streaming παιχνιδιών που υποστηρίζουν χειριστήρια, όπως τα Genshin Impact και Call of Duty: Mobile.

Το συγκεκριμένο χειριστήριο αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ολλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν στη συνέχεια.

Πηγή: Backbone

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88