ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Baldur's Gate 3: Ευχάριστα νέα για την Xbox έκδοση και τη physical κυκλοφορία

Όλα βαίνουν ομαλώς στα ενδότερα της Larian!

Μπορεί να πήρε καιρό στο Baldur's Gate 3 και τη Larian Studios να δραπετεύσουν από το early access στάδιο, από τη στιγμή που τα κατάφεραν όμως η μία θετική είδηση διαδέχεται την επόμενη. Υπερθετικά reviews, καταπληκτικές πωλήσεις, πρώτο GOTY βραβείο και πολλά ακόμη περιβάλλουν σε υπέροχο κλίμα το εξαιρετικό αυτό RPG κι ας μην έχει πει την τελευταία του λέξη. Σημαντική μέρα για το Baldur's Gate 3 θα είναι η 8η Δεκεμβρίου στα Game Awards, όχι μόνο επειδή θα διεκδικήσει πολλά βραβεία και τον απόλυτο τίτλο του παιχνιδιού της χρονιάς, αλλά και επειδή θα έχει όμορφες ανακοινώσεις για τον κόσμο που δεν το έχει παίξει ακόμα.

Μέσα από μία αλληλουχία δημοσιεύσεων, η Larian ευχαρίστησε το κοινό και τα Game Awards για τις υποψηφιότητες, υποσχόμενη να μας παρέχει μία world premiere στο συγκεκριμένο show, η οποία θα καλύψει δύο μεγάλα μέτωπα: α) την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του στα Xbox Series X|S - imagine να κάνουν shadow drop και να πουν "διαθέσιμο τώρα" - και β) το πότε θα επανα-κυκλοφορήσει και σε φυσική έκδοση για τους λάτρεις του retail. Το δεύτερο ενδέχεται να συμβεί και νωρίτερα του show.

Το Baldur's Gate 3 φαίνεται πως θα αφήσει ιστορία και είναι πολύ πιθανό να το δούμε να ξιφομαχεί με το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom για την κατάσταση του most-awarded παιχνιδιού του 2023. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.