ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ballad of Antara: Με Elden Ring vibes αποκαλύπτεται το free-to-play action-RPG | State of Play

Στόχος κυκλοφορίας το 2025.

Μετά τα souls-like φαίνεται πως μπαίνουμε και στην εποχή των ring-like. Το Ballad of Antara των Infold Games και Tipsworks Studio έκανε ντεμπούτο στο State of Play και προξένησε το ενδιαφέρον όλων των fans των τίτλων της FromSoftware, παρότι η περίπτωσή του είναι αρκετά πιο σύνθετη από το διαφαινόμενο.

Το συγκεκριμένο θα κυκλοφορήσει ως ένα δωρεάν action-RPG που θα υποστηρίζει co-op μέχρι και τριών παικτών. Έχει ένα πολύ dark fantasy σκηνικό και δείχνει σαφώς εμπνευσμένο από το Elden Ring σε ό,τι έχει να κάνει με την άπλα των σχεδίων του και τα boss fights του. Το σημείο αναφοράς του, όμως, συναντάται στη δυαδικότητα του κόσμου του, εφόσον η ιστορία του θα πηγαινοφέρνει τους παίκτες σε δύο διαφορετικές πραγματικότητες. Για την ακρίβεια υπάρχει ένα παγιδευτικό περιβάλλον που ονομάζεται "Para" μέσα στο οποίο τα τοπία αλλάζουν υπό την επιρροή μίας αρχαίας, σκοτεινής δύναμης. 

Όσο για τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, θα είναι πολλαπλοί. Οι devs κάνουν λόγο για "αλληλένδετα πεπρωμένα" παρότι οι χαρακτήρες φέρουν διαφορετικά βιώματα, ιστορίες και αντιπάλους. Θα ονομάζεται "Emissaries" και θα διαθέτουν τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά όσον αφορά το class τους, τις gameplay δυνατότητές τους και τις μυστηριώδεις ιστορίες τους στον νορμάλ και τον φανταστικό κόσμο του Ballad of Antara.

Αν όλα πάνε καλά, το Ballad of Antara θα κυκλοφορήσει το 2025 για PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.