ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Βαρύ" σε αποθηκευτικό χώρο προβλέπεται το Spider-Man 2 στο PS5

Θα πιάσει τριψήφιο με τα patches!

Έχουμε μπει σε ρυθμούς Marvel’s Spider-Man 2 και καλό είναι να μπείτε και εσείς σιγά-σιγά, άπαξ και δεν έχετε άπλετο χώρο στο PS5 σας.

Μεθαύριο, 1η Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια κυκλοφορία του συλλεκτικού PS5 και των αξεσουάρ που αφιέρωσε η Sony στο νέο της exclusive και μέσα από τα προϊόντα αυτά πήραμε μία πρώτη εικόνα του πόσο περίπου θα υπολογίζεται το μέγεθος της εφαρμογής του παιχνιδιού της Insomniac. Η σχετική ένδειξη που παρατηρήθηκε μεταξύ των retailers που παρέλαβαν το εν λόγω PS5 bundle αναφέρει πως θα χρειαστούμε τουλάχιστον 98GB ελεύθερου αποθηκευτικού χώρου για να εγκαταστήσουμε το παιχνίδι.

Όσοι αγόρασαν αυτό το πακέτο έχουν εξασφαλίσει και έναν κωδικό του Marvel’s Spider-Man 2 που θα μπορεί να ξεκλειδώσει για αυτούς το παιχνίδι από τις 20 Οκτώβρη και ύστερα και για αυτό η κούτα τους προετοιμάζει ότι πάνω-κάτω θα φάνε τα 100GB της νέας τους κονσόλας για να παίξουν το πολυαναμενόμενο sequel του παιχνιδιού που έγραψε ιστορία για τη Sony πίσω στο 2018. Μιας και αναφερόμαστε στο προηγούμενο παιχνίδι, εκείνο χρειαζόταν 45GB χώρου σε ένα PS4 Pro, ενώ η remastered έκδοση με τις ray-tracing τεχνολογίες, τα πολλαπλάσια frames και όλες τις επιπλέον τεχνολογίες, έφτανε στα 71GB.

Το ενδιάμεσο συμπλήρωμα, αυτό του Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, είχε βάρος περί των 54GB στο PS5, ωστόσο ήταν σαφέστατα μικρότερο σε περιεχόμενο.

Η παραπάνω από διπλάσια έκταση του Marvel’s Spider-Man 2 μας προδιαθέτει για ένα σαφώς μεγαλύτερο game σε διάρκεια και content, ιδίως αν σκεφτούμε πως ως καθαρόαιμος PS5 τίτλος σίγουρα θα επωφελήθηκε από το όποιο compression μπορεί να προσφέρει ο ισχυρός SSD του PS5. Αν δεν υπήρχε αυτός, πολύ πιθανό να ακούγαμε για νούμερα που θα ξέφευγαν πολύ πάνω των 100GB.

Η Insomniac υποσχέθηκε δημοσίως πως θα μας βομβαρδίσει με νέες πληροφορίες τώρα που απέχουμε 1.5 μήνα από το launch του παιχνιδιού στις 20 Οκτωβρίου. Συνιστούμε να τσεκάρετε τα mails σας αν έχετε προ-παραγγείλει κονσόλα, χειριστήριο ή καπάκια του Spider-Man 2, μήπως και είστε έτοιμοι να παραλάβετε!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.