ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Με battle pass και πολλές in-game αγορές το παιχνίδι Suicide Squad

Στοχεύει πιο πολύ στα πορτοφόλια μας αντί για τη λεγεώνα...

Ήταν γνωστό εξ αρχής πως το Suicide Squad: Kill the Justice League θα ακολουθήσει τη Games as a Service (GaaS) λογική, μερικοί όμως (κι όμως υπήρχαν) ήλπιζαν στον "ρομαντισμό" της Rocksteady ώστε να μη γεμίσει το παιχνίδι με ψηφιακές αγορές. Το βρετανικό στούντιο όμως δεν θα τους κάνει το χατίρι απ` όσο φαίνεται, εφόσον διέρρευσαν εικόνες που δείχνουν αρκετά έγκυρες και μας δείχνουν πως το `Battle Pass` και το `Store` έχουν τις δικές τους ανεξάρτητες καρτέλες στο κεντρικό μενού.

Φέρτε μας ένα σύννεφο να πέσουμε, κοινώς δεν εντυπωσιαζόμαστε ποσώς, αφού αμφότερα ήταν αναπόφευκτα από τη στιγμή που το παιχνίδι βαφτίστηκε στο όνομα της live-service νοοτροπίας. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα είναι κακό, κάθε άλλο δηλαδή, αφού το περιεχόμενό του ίσως δεν σχετίζεται τόσο άμεσα με τις παροχές του όποιου battle pass. Ωστόσο, το κακό παρελθόν τίτλων όπως το Halo Infinite, του οποίου το Battle Pass δεν αντιστοιχούσε στη "δουλειά" των παικτών, μας έχει αγχώσει κάθε φορά που έχουμε να κάνουμε με τέτοιου είδους υποδομές.

Στη παραπάνω εικόνα που έκανε τον κύκλο του 4chan βλέπουμε κι άλλες καρτέλες, εφόσον αναγράφονται τα Squad, Looks (μάλλον skins), Loadout, Talents (μάλλον skills), Social, Codex και Options. Από το μενού στα αριστερά φαίνεται ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργεί το matchmaking, ενώ τα εικονίδια δίπλα από τα ονόματα των παικτών/botακίων υποδεικνύουν πως θα έχουμε υποστήριξη cross-play από το ξεκίνημα.

Mini Spoiler: Όχι πως δεν είναι προφανές, αφού αυτός είναι ο σκοπός των anti-heroes στον τίτλο του παιχνιδιού, αλλά φαίνεται πως αποστολή της "Ομάδας Αυτοκτονίας" στο τρίτο chapter θα είναι η εξολόθρευση του The Flash, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εξέλιξη του σεναρίου. Παρακάτω, φαίνεται επίσης πως θα υπάρχουν επιλογές δυσκολίας.

Με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 26 Μαΐου περιμένουμε να δούμε αργά ή γρήγορα raw gameplay του Suicide Squad, εφόσον τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να πούμε πως είναι αρκετά ώστε να έχουμε καθαρή εικόνα ως καταναλωτές.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88