ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Battle Royale ετοιμάζει η Naughty Dog

Νέες πληροφορίες για το multiplayer του The Last of Us Part II.

Dataminers ανακάλυψαν περισσευούμενα assets από το The Last of Us Part II, τα οποία αναδεικνύουν μία σειρά multiplayer αρχείων, όπου πιθανώς να έχουμε κάποιο battle royale mode. Tα assets αυτά εντοπίστηκαν από τον content creator Speclizer, ο οποίος ανέβασε ένα λεπτομερές βίντεο στο youtube κανάλι του. Τα ευρήματα του ήταν ένας μεγάλης έκτασης χάρτης μαζί με μία πυξίδα και έναν μετρητή παικτών, που παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ένα battle royale mode.

Η Naughty dog το 2019 επιβεβαίωσε πως δεν θα συμπεριλάβει multiplayer στην αρχή της κυκλοφορίας του παιχνιδιού, χωρίς όμως να απορρίψει την πιθανότητα να δούμε κάτι στο μέλλον.

Προς το παρόν δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το αν θα το δούμε ως μέρος του The Last of Us `Factions ή σαν Standalone, το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα battle royale σε post apocalyptic κόσμο θα φέρει ωραίες αλλαγές.

Πηγή: IGN

Γιώργος Δρούζας


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88