ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Battlefield 2042 θα υποστηρίζει cross-play

Θα υπάρχουν όμως κάποιοι περιορισμοί.

 

Η EA επιβεβαίωσε πως το νέο Battlefield 2042 θα υποστηρίζει την λειτουργία cross-play, παρόλα αυτά δεν θα μπορούν να παίξουν όλοι μεταξύ τους, καθώς θα υπάρχουν δύο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία θα περιλαμβάνει τους χρήστες των PC, Xbox Series X|S, PS5 (με τους παίκτες των κονσολών και των PC να έχουν τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν το cross-play), ενώ η δεύτερη κατηγορία θα περιλαμβάνει τους παίκτες των Xbox One και PS4.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτός ο διαχωρισμός οφείλεται στις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων της νέας γενιάς και της προηγούμενης. Οι σύγχρονες κονσόλες θα έχουν την δυνατότητα να φιλοξενούν μέχρι και 128 παίκτες ταυτόχρονα σε ένα match, ενώ οι παλαιότερες έχουν ανώτατο όριο 64 παίκτες. Επίσης έχει γίνει γνωστό πως θα υπάρχουν και διαφορές στα μεγέθη του κάθε χάρτη.

Επιπλέον η EA γνωστοποίησε πως θα υπάρχει cross-progression και πως ότι ξεκλειδώσετε ή αγοράσετε θα σας ακολουθήσει αν επιλέξετε να αλλάξετε πλατφόρμα.

Να υπενθυμίσουμε πως το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου και δεν θα περιλαμβάνει campaign ή battle royal modes, αλλά θα υπάρχουν νέα modes και τεράστιες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, ενώ περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για αυτό στις 22 Ιουλίου στο EA Play Live

Πηγή: IGN

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88