ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Battlefield Portal: Ανακατέψτε και συνδυάστε στο νέο mode

Η κοινότητα θα δημιουργεί τους δικούς της κανόνες.

Ένα νέο mode που θα υπάρχει στο νέο Battlefield 2042, παρουσιάστηκε στο EA Play Live. Θα έχει ονομασία Battlefield Portal και θα είναι ένας συνδυασμός από Battlefield 2042, Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2 και Battlefield 3. Αναπτύσσεται από την Ripple Effect Studios και θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν custom matches, με σύνθετες προσαρμοσμένες λειτουργίες από τα παιχνίδι που προαναφέρθηκαν.

Εμπνευσμένο από το feedback της κοινότητας, το Battlefield Portal θα επιτρέπει στους παίκτες να παίξουν με άπειρους και περίεργους συνδυασμούς. Για παράδειγμα μπορούν οι μονάδες του Battlefield 1942 να πολεμήσουν ενάντια σε αυτές του Battlefield 3 σε ένα map του Battlefield Bad Company 2. Βέβαια αυτός ο συνδυασμός είναι αρκετά απλός σε σχέση με τις δυνατότητες που προσφέρει το νέο αυτό mode. Μέσα από το trailer είδαμε στρατιώτες να παλεύουν με μοναδικό όπλο ένα μαχαίρι ενάντια σε στρατιώτες που είχαν αποκλειστικό όπλο ένα απινιδωτή. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω trailer υπάρχουν αρκετοί και ιδιαίτεροι συνδυασμοί.

{youtube}q4qWMcQfOCc{/youtube}

Το Battlefield 2042 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88