ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιβεβαιώνεται το Bayonetta 4 από τον Kamiya

Έτσι απλά..

Για κάθε developer που παίρνει στον τάφο του τα μυστικά γύρω από τα projects που ετοιμάζει η ομάδα του, υπάρχει ένας Hideki Kamiya που αποκαλύπτει με τρομερή απλότητα τα πλάνα της Platinum Games. Μιλώντας μέσω Twitter για το ending του Bayonetta 3 (δεν θα δώσουμε spoilers, chill) έριξε στο τραπέζι το όνομα του.. Bayonetta 4, ώστε να αιτιολογήσει τη θέση του. Από τις δεκάδες generic τοποθετήσεις που πιθανότατα έχει στο μανίκι του, επέλεξε να πει αυτολεξεί το "Bayonetta 4" εις διπλούν, καθιστώντας μας ξεκάθαρο πως θα είναι ένα από τα επόμενα projects του ιαπωνικού στούντιο. Μας εντυπωσιάζει που η Nintendo είναι οκ με αυτό -αν είναι- αλλά ας δούμε τη δήλωσή του:

"Δεν πίστευα πως ήταν καθόλου απρόσμενο, αλλά φαίνεται πως το τέλος του Bayonetta 3 δεν μεταφέρθηκε σωστά προς όλους, οπότε πιστεύω πως το Bayonetta 4 θα είναι μία απρόσμενη ανάπτυξη για όλους. Έτσι και αλλιώς, όταν βγει το Bayo 4, είμαι σίγουρος πως αρκετός κόσμος θα πει `το έβαλες εκ των υστέρων` οπότε το λέω από τώρα".

Φυσικά, ίσως η παραπάνω δήλωση δεν βγάζει σε όλους νόημα αν δεν έχετε το context, η ουσία είναι όμως πως είτε στο κοντινό είτε στο μακρινό μέλλον υπάρχει ένα Bayonetta 4 στον ορίζοντα που, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κυκλοφορήσει στην επόμενη κονσόλα της Nintendo. Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν το Bayonetta 3, που δεν έχει κλείσει μήνα καλά-καλά, να ικανοποιήσει εμπορικά.

Πηγή: Eurogamer

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88