ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Προλάβετε το Behold the Kickmen εντελώς δωρεάν

Εν μέσω των Winter Sales του Fanatical.

Η βρετανική indie εταιρία Size Five Games, σε συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα Fanatical, θα δώσει μέσω του Steam εντελώς δωρεάν το Behold the Kickmen, γιορτάζοντας έτσι τις χειμερινές εκπτώσεις.

Το Behold the Kickmen είναι ένα κλασσικό ποδοσφαιράκι με την διαφορά όμως ότι προσεγγίζει τους κανόνες του ποδοσφαίρου λίγο διαφορετικά και με αρκετές δόσεις χιούμορ. Συγκεκριμένα ο αγωνιστικός χώρος πλέον είναι περισσότερο κυκλικός και οι κανόνες του offside φαίνεται να καταργούνται για κάποια λεπτά. Επίσης προστίθεται ένας κανόνας και από το μπάσκετ και η απόσταση από την οποία θα σκοράρεις, θα καθορίσει αν το goal σου θα μετρήσει για πάνω από ένα.

{youtube}tirT_iNPMSA{/youtube}

Ξεκίνησε ως ένα αστείο μέσω Twitter και εξελίχθηκε σε ένα out of the box ποδοσφαιράκι, μέσα από τα μάτια ανθρώπων χωρίς καμία ουσιαστική γνώση των κανόνων του ποδοσφαίρου και χωρίς κανένα ενδιαφέρον να τους υλοποιήσουν.

Το Behold the Kickmen είναι διαθέσιμο από σήμερα δωρεάν μέσω του Fanatical και μπορείτε να το αποκτήσετε από εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απλά να κάνουν subscribe στο newsletter της εταιρίας και να συνδεθούν από έναν ενεργό Steam λογαριασμό. Όσοι ολοκληρώσουν την παραγγελία τους, θα λάβουν εκπτωτικά κουπόνια για να χρησιμοποιήσουν στην επόμενη αγορά τους από το Fanatical.

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88