ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Bella Ramsey: "Τέλη 2024 ή αρχές 2025 η επόμενη σεζόν του The Last of Us"

Έχουμε χρόνο μέχρι τη συνέχεια.

Η σειρά The Last of Us του HBO γνώρισε τεράστια επιτυχία από την αρχή μέχρι και την προ εβδομάδας κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου της για την πρώτη σεζόν. Φυσικά, γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως θα υπάρξει και συνέχεια, ύστερα από το θριαμβευτικό ξεκίνημα που πραγματοποίησε στη δημοφιλή streaming υπηρεσία, όπως και το γεγονός ότι η season 2 θα ασχολείται με τα όσα είδαμε στο δεύτερο παιχνίδι (Part II) ή τουλάχιστον μέρος αυτών. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι το πότε περίπου μπορούμε να την περιμένουμε, εφόσον δεν έχει μπει καν σε pre-production στάδιο, όμως η πρωταγωνίστρια του show, Bella Ramsey, ίσως μας έχει την απάντηση.

Η νεαρή που υποδύεται την Ellie και, εκτός απροόπτου, θα διατηρήσει τον ρόλο της στη δεύτερη σεζόν με πολύ μεγαλύτερη συμμετοχή επισκέφτηκε την εκπομπή του Jonathan Ross και δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στον χαμό που προκάλεσε αυτό το adaptation. Ο παρουσιαστής δεν παρέλειψε να την ρωτήσει για το πότε υπολογίζεται να κυκλοφορήσει το επόμενο κεφάλαιο με την ίδια να απαντά:

"Θα πάρει καιρό. Νομίζω πως πιθανότατα θα ξεκινήσουμε γυρίσματα στο τέλος αυτού του χρόνου ή αρχές του επόμενου. Άρα μάλλον θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 ή αρχές του 2025."

Όλα αυτά είναι ρευστά βεβαίως, εφόσον υπάρχουν πολλοί παράγοντες που ενδέχεται να καθυστερήσουν ή και να επισπεύσουν την άφιξη της δεύτερης σεζόν, χώρια που δεν είναι αρμοδιότητα της ηθοποιού να γνωρίζει το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η όποια συνέχεια. Το σίγουρο είναι πως το από κοινού δημιούργημα των Craig Mazin και Neil Druckmann έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και στη στήριξη του HBO, δίνοντας μεγαλύτερες πιθανότητες στη season 2 να εκτοξευτεί σε νούμερα, γνωρίζοντας ειδικά το "βαρύ" περιεχόμενο του The Last of Us Part II.

Ο Neil Druckmann της Naughty Dog ανέβασε ένα ποστ εχθές, σχολιάζοντας το γεγονός πως για πρώτη εβδομάδα δεν υπάρχει νέο επεισόδιο και υπενθυμίζοντάς μας την επικείμενη συνέχεια με ένα poster-κλειδί για τα επόμενα δρώμενα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88