ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Διαθέσιμη η beta του Pokémon Trading Card Game Live για κινητά και PC

Μετά από μια πολύμηνη αναμονή.

Ύστερα από τα αρκετά delays που υπέστη μετά την ανακοίνωση του τον Σεπτέμβριο του ’21, η πλήρης beta του νέου trading card game είναι πλέον διαθέσιμη για όλη την υφήλιο και αποτελεί την πρώτη πρακτική αναβάθμιση του ύστερα από το original λανσάρισμα πίσω στο μακρινό 2010.

 

Το Pokémon TCG Live έρχεται να αντικαταστήσει το ήδη υπάρχον Pokémon TCG Online app χωρίς όμως να χαθεί ο πυρήνας του, το ακριβώς αντίθετο μάλιστα, αφού θα εμπλουτιστεί με νέα στοιχεία. Στο TCG Live έχετε τη δυνατότητα για matchmaking μέσω ενός Ranked Ladder συστήματος ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα battle passes δίνοντάς σας την ευκαιρία για επιπλέον κάρτες και boosts. Τέλος, θα μπορείτε να συλλέξετε και κάρτες μέσω QR codes των αληθινών καρτών Pokémon που μπορείτε να τις προμηθευτείτε στα αρμόδια καταστήματα.

Το Pokémon TGC Live κυκλοφορεί σήμερα για PC, Mac, Android και iOS συσκευές. Μπορείτε να το βρείτε με μια αναζήτηση στα αντίστοιχα καταστήματα της κάθε πλατφόρμας.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88