ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Bethesda θα αναλάβει το Fallout 5 μετά το The Elder Scrolls VI

Βρισκόμαστε όμως πολύ μακριά ακόμα.

Ο Todd Howard είχε εκφράσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του να προχωρήσει σε ακόμα ένα Fallout game, για λογαριασμό της Bethesda. Στην πρόσφατη συνέντευξή του με το IGN όμως φαίνεται ότι επιβεβαιώνει αυτή την κατεύθυνση, αφού ανέφερε κατά γράμμα πως υπάρχει στα πλάνα τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, προτεραιότητα για αυτούς έχουν τα Starfield και The Elder Scrolls VI, ενώ μετά από αυτά θα πάρει σειρά το Fallout 5.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: "Ναι, το The Elder Scrolls VI είναι σε pre-production και, ξέρετε, θα φτιάξουμε το Fallout 5 μετά από αυτό, οπότε ο κατάλογός μας θα είναι αρκετά γεμάτος προχωρώντας. Έχουμε επίσης κάποια άλλα projects που εξετάζουμε κατά καιρούς."

Ακόμα και με αυτή την επιβεβαίωση όμως, το παιχνίδι φαντάζει υπερβολικά μακριά, εφόσον θα πάρει τη σκυτάλη από το TES VI, που φαίνεται πως θα αργήσει άνετα 3-4 χρονάκια ακόμη. Κάνοντας τα μαθηματικά, δεν αποκλείεται το Fallout 5, αν ονομάζεται έτσι, να κυκλοφορήσει πιο κοντά στο 2030, οπότε ίσως δεν χρειαζόταν αυτή η δήλωση. Όλα αυτά μπορούν φυσικά να αλλάξουν, ανάλογα με τις προτεραιότητες της Bethesda και τον χρόνο που θα αφιερώσει στα άλλα projects. Αν όμως είστε fans των Fallout, υπάρχει ελπίδα για νέο παιχνίδι στον μακρινό ορίζοντα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88