ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Big Fan Games: Οι indie developers αποκτούν πρόσβαση σε μεγάλα IPs

Ένα νέο publishing label βάζει γέφυρα στις φιλοδοξίες τους!

Η Devolver Digital είναι η εταιρεία πίσω από τον νέο αυτό οργανισμό έκδοσης και υποστήριξης μικρότερων βιντεοπαιχνιδιών που ευελπιστούν να δανειστούν μία μεγάλη πνευματική ιδιοκτησία και να καινοτομήσουν με το όνομά της. Η Big Fan Games θα είναι, λοιπόν, θυγατρική της Devolver και θα εργάζεται πάνω στο να δημιουργεί επαφές και δεσμούς ανάμεσα σε μικρά studios που επιθυμούν να δημιουργήσουν κάποιο licensed video game, με την προϋπόθεση ότι θα προσφέρουν κάτι καινούριο ή "ασυνήθιστο".

Η Big Fan Games υπόσχεται να απλοποιήσει το licensing και να σπρώξει το adaptation γνωστών franchises από ταινίες, τηλεόραση και κόμικς, ψάχνοντας κάτι το διαφορετικό, εξού και φέρνει παραδείγματα στο τραπέζι όπως τα John Wick Hex, Hellboy: Web of Wyrd και Reigns: Game of Thrones. Η ομάδα αποτελείται κυρίως από άτομα της Good Shepherd Entertainment και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τις Disney, HBO, Dark Horse Comics, Rebellion και Lionsgate.

Στο site της η Big Fan Games έχει ξεχωριστή καρτέλα όπου μπορεί ο καθένας να pitchάρει την ιδέα του προς αυτήν, περιμένοντας αξιολόγηση από τους αρμόδιους και στη συνέχεια να κάνουν τα "κονέ" τους ούτως ώστε να αδειοδοτηθεί η εκάστοτε προσπάθεια.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.