ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η BioWare μας αγωνιά με το νέο teaser του επόμενου Mass Effect

Καλά πήγε και αυτή η N7 day.

Όπως συνηθίζεται από το 2012, η N7 day είναι η καθιερωμένη ημέρα γιορτής για το σύμπαν του Mass Effect και της κοινότητάς του και οποιοδήποτε update για το μέλλον του τίτλου γίνεται τη συγκεκριμένη ημέρα.

Με το παραπάνω tweet λοιπόν που οδηγεί στο blogpost του στούντιο, μαθαίνουμε πως το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα σε pre-production και το μοναδικό νέο που είχαμε μέχρι σήμερα ήταν ένα τρέιλερ που κυκλοφόρησε στα The Game Awards του 2020. «Η ομάδα αποτελείται από βετεράνους της σειράς και μερικά νέα πρόσωπα καθώς δημιουργούν νέες τοποθεσίες και χαρακτήρες που θα λατρέψετε ενώ θα επισκεφτείτε και γνώριμα μέρη» είναι μερικά από τα λόγια των δημιουργών του επόμενου Mass Effect.

Χωρίς να μας δίνεται κάποιο update για το πότε θα έχουμε πιο «σιροπιαστά» νέα για την ανάπτυξη του τίτλου, σίγουρα κρατάμε ότι η ομάδα δουλεύει επάνω στο τίτλο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το καλό πράγμα αργεί που λένε.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88