ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Black Adam έρχεται από σήμερα στο MultiVersus

Προστίθεται στο ρόστερ ο άνθρωπος-αστραπή!

Οι φήμες γίνονται πραγματικότητα και ο Black Adam εντάσσεται στο ρόστερ των ηρώων που μπορούν να παίξουν στο MultiVersus από σήμερα κιόλας, όπως ανακοίνωσε η Player First Games μέσω Twitter.

Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού κυκλοφόρησε επίσης μια ανάλυση για το class του Black Adam, αποκαλύπτοντας το σύνολο των ‘ηλεκτρικών’ ικανοτήτων και τα shock effects που θα έχει. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα που πέρασε, η Players First Games καθυστέρησε όμως την κυκλοφορία του χαρακτήρα για την αυτή την εβδομάδα, με τον Devin Bajewski, έναν από τους σχεδιαστές του παιχνιδιού να λέει:

"Χρειαζόμασταν περισσότερο χρόνο. Νομίζω ότι αυτό το patch αξίζει την αναμονή περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο. Ο Black Adam θα ενταχθεί στο παιχνίδι ως bruiser, έτσι ώστε οι παίκτες να ορίσουν ένα ευέλικτο στυλ μάχης σε συνδυασμό με ιδιαίτερες ικανότητες damage που θα έχει. Όπως και οι άλλοι bruisers στο MultiVersus, όπως ο Batman, η Garnet ή ο Shaggy, ο Black Adam αναμένεται να ‘φορεθεί πολύ’ σε μάχες σώμα με σώμα αφού θα είναι tank και θα αντέχει το ξύλο στη μάχη."

Μετά την κυκλοφορία του σχετικού patch, ο Black Adam θα είναι κανονικά διαθέσιμος στο παιχνίδι.

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88