ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ξεκίνησαν οι Black Friday προσφορές σε PS Store και καταστήματα λιανικής

Βδομάδα μεγάλων προσφορών!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει προ λίγων ημερών, σήμερα ξεκινούν οι προσφορές του PlayStation brand εν όψει της Black Friday, με εκατοντάδες promos να "τρέχουν" από σήμερα μέχρι και τις 29 του μήνα. Οι σχετικές προσφορές αφορούν τόσο το ηλεκτρονικό κατάστημα των PS4 και PS5, το PlayStation Store δηλαδή, όπως και τα καταστήματα λιανικής πώλησης της χώρας μας που έχουν ήδη γεμίσει τις λίστες του με εκπτωτικά προϊόντα.

Ξεκινώντας με το PS Store, πατώντας εδώ μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα των Black Friday προσφορών. Σε αυτή θα συναντήσετε ένα σωρό από deals τόσο σε αποκλειστικά games από τα PlayStation Studios (The Last of Us Part I, Horizon Forbidden West και άλλα) όσο και σε third-party τίτλους που είτε έριξαν ακόμα περισσότερο τις τιμές του ή μπήκαν για πρώτη φορά σε εκπτωτική καμπάνια (FIFA 23, Cyberpunk 2077 και άλλα).

Σημαντική προσφορά υπάρχει και στην περίπτωση του PlayStation Plus, εφόσον η Sony μας προσφέρει έκπτωση 25% σε οποιοδήποτε από τα τρία πακέτα της αρεσκείας μας. Με αυτά τα δεδομένα, η αγορά ετήσιας συνδρομής ανά πακέτο έχει ως εξής:
- 12μηνη συνδρομή PS Plus Essential στα 44.99€ από 59.99€
- 12μηνη συνδρομή PS Plus Extra στα 74.99€ από 99.99€
- 12μηνη συνδρομή PS Plus Premium στα 89.99€ από 119.99€

Από εκεί και πέρα και όπως είπαμε παραπάνω, μπορείτε να ψωνίσετε και μέσω των φυσικών καταστημάτων, μεγάλων αλυσίδων και Skroutzομάγαζων, εφόσον προέκυψαν τρομερές προσφορές σε games (The Last of Us Part II  και Ghost of Tsushima από 9.99€), χειριστήρια (όλα τα DualSense στα 49.99€) και άλλα accessories. 

Καλά ψώνια σε όλους!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88