ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Black Friday: Ξεκίνησαν οι προσφορές σε PlayStation κονσόλες, games και συνδρομές

Ένα 10ήμερο γεμάτο εκπτώσεις!

Σας είχαμε προετοιμάσει εδώ και μέρες για τις μεγάλες προσφορές που θα "τρέξει" εγχώρια η Sony και πλέον μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Από σήμερα και μέχρι τις 27 Νοεμβρίου θα μπορείτε να ψωνίσετε φθηνότερα κονσόλες, παιχνίδια και να εγγραφείτε στο PS Plus, κάνοντας μία καλή μπάζα εν όψει των χριστουγεννιάτικων διακοπών. 

Γνωρίζαμε πως το PS5 θα δει την τιμή του να προσγειώνεται χαμηλότερα από ποτέ και πλέον το βλέπουμε σε σε ισχύ. Όλες οι μεγάλες αλυσίδες προσφέρουν τη disc drive έκδοση έναντι 429.99€, ενώ μπορείτε να την πάρετε και σε bundle με διάφορα games πληρώνοντας λιγότερα από 500€ που ήταν και η πρώτη-πρώτη τιμή στην οποία διατέθηκε η κονσόλα στην αγορά.

Καλή ευκαιρία είναι να ανανεώσετε τη συνδρομή σας ή να εγγραφείτε για πρώτη φορά στο PlayStation Plus. Δεδομένου του price hike στις αρχές του μήνα, καλό θα ήταν να επενδύσετε τώρα στα των συνδρομών, προτού επιστρέψουν ξανά στις αυξημένες τιμές τους. Ορίστε οι προσωρινές τιμές των ετήσιων PS Plus συνδρομών ανά tier:

  • PS Plus Essential στα 57.59€ από 71.99€ (20% έκπτωση)
  • PS Plus Extra στα 94.49€ από 125.99€ (25% έκπτωση)
  • PS Plus Premium στα 106.39€ από 151.99€ (30% έκπτωση)

Οι προσφορές στα games, τόσο μέσω retail καταστημάτων όσο και μέσω PS Store, είναι εκατοντάδες, οπότε σας προτείνουμε να τις τσεκάρετε μόνοι σας πατώντας εδώ. Υπάρχουν μερικά πολύ καλά deals σε games των PS Studios και αρκετά AAA multiplatform games.

Θυμίζουμε για τελευταία φορά πως όλες οι παραπάνω προσφορές θα ισχύουν μέχρι και την actual "Μαύρη Παρασκευή" στις 27 Νοεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.