ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φήμη: Νέο παιχνίδι Blade Runner

Το μαρκινό 2025 θα είναι κοντά μας.

Υπό άκρα μυστικότητα φάινεται να έλαβε την άδεια η 110 Industries να αναπτύξει ένα Blade Runner παιχνίδι, βασισμένο στο σύμπαν της θρυλικής ταινίας του Ridley Scott.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι το παιχνίδι θα βγει σε κυκλοφορία κάπου στο 2025, χωρίς περισσότερες πληροφορίες και με μοναδικό αποδεικτικό ένα μικρού μήκους cinematic trailer, που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον. Η ανακοίνωση έγινε στο καινούργιο studio της εταιρείας στην Ελβετία με περισσότερες πληροφορίες να μην είναι διαθέσιμες.

Κάπου εδώ να προσθέσουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδει δεν έχει καμία σχέση με το remaster version του 1997, που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τα Westwood Studios.

Ακόμη στις αρχές του 2022 ο ιδρυτής της EA Trip Hawkins ανέλαβε χρέη συμβούλου της εταιρείας, αναφέροντας ότι η 110 Industries είναι μια εταιρεία με πολύ μεγάλες προοπτικές και μπορεί να καταφέρει πολλά στην gaming βιομηχανία, τονίζοντας πόσο χαρούμενος είναι που συμμετέχει με αυτή την αρμοδιότητα στην εταιρεία.

Τέλος να προσθέσουμε ότι η εταιρεία σχολίασε την παραπάνω διαρροή, αναφέροντας ότι: " Αυτά που δείξαμε πίσω από κλειστές πόρτες ήταν υπό εμπιστευτικό πέπλο. Συνεργαζόμαστε με διάφορες εταιρείες και πάνω σε πολλά projects, για τα οποία δεν μπορούμε να αναφέρουμε κάτι. Την ίδια στιγμή αρνούμαστε ότι έχουμε την οποιαδήποτε άδεια για το Blade Runner."

Πηγή: Try Hard Guides

Μιχάλης Κωνσταντάκης's Avatar

Μιχάλης Κωνσταντάκης

Γιατί το gaming για μένα είναι μια στιγμή ηρεμίας μέσα στο χάος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88