ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Bloober Team και Take-Two συνεργάζονται για τη δημιουργία ενός νέου IP

Πολλά project-άκια για τους Πολωνούς. 

Πριν καν ολοκληρώσει το remake του Silent Hill 2, η Bloober Team φαίνεται να έχει αναλάβει παράλληλα τη δημιουργία και άλλων παιχνιδιών, έχοντας μάλιστα αρκετά σοβαρούς συμπαίκτες σε αυτά. Από το ετήσιο report του πολωνικού studio ανάπτυξης προκύπτει πως το ίδιο συνεργάζεται με την Private Division, που ανήκει στην Take-Two Interactive, με σκοπό τη δημιουργία ενός καινούριου IP, με κωδική ονομασία Project C. 

Το report για το συγκεκριμένο παιχνίδι κλείνει με την Bloober Team να δηλώνει ευχαριστημένη για την πρόοδο του, ενώ στοχεύει στο να το ανακοινώσει φέτος. Για το δεύτερο μη ανακοινωμένο game που ετοιμάζεται με ονομασία Project R σας είχαμε μιλήσει από τον Δεκέμβριο, ενώ ξέρουμε πως πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το 2025, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν τότε θα ανακοινωθεί ή θα κυκλοφορήσει.

Το Project R θα βασίζεται πάνω σε ένα IP της Skybound Entertainment, γνωστή ως η εταιρεία ψυχαγωγίας που ανήκει στον δημιουργό του Walking Dead, Robert Kirkman, με την οποία η Bloober Team έχει έρθει σε συμφωνία. Πιθανότατα το IP θα διαθέτει horror θεματολογία, αν κρίνουμε φυσικά από τα παιχνίδια που έχει αναπτύξει το πολωνικό studio στο παρελθόν.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.