ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Bloober Team: "Το Silent Hill 2 είναι θεωρητικά έτοιμο"

Πείτε "2023", μη ντρέπεστε...

Τη θεωρία μου πως το remake του Silent Hill 2 είναι φετινό game φαίνεται να επιβεβαιώνει εν μέρει ο CEO της ομάδας ανάπτυξής του, μέσα από συνέντευξή του στο PAP Business. Ο Piotr Babieno, διευθύνων σύμβουλος στη Bloober Team, ισχυρίζεται πως δεν έχουν μείνει πολλά για την ομάδα του ώστε το πολυαναμενόμενο remake να θεωρηθεί ολοκληρωμένο, κάτι που αναπτερώνει τις ελπίδες μας να αποτελέσει τίτλο του 2023. Το πρότζεκτ που έχουν αναλάβει οι δημιουργοί των Layers of Fear και Blair Witch το έχουμε δει μόλις μία φορά, στο Silent Hill Transimission Livestream και έδειχνε να βρίσκεται ήδη σε πολύ καλή κατάσταση, ακόμα και αν δεν έχουμε δει καθαρό gameplay.

Οι δηλώσεις του κυρίου Babieno ανέφεραν:

"To Silent Hill 2 είναι θεωρητικά έτοιμο. Αυτό δεν σημαίνει πως το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί, αλλά είμαστε κοντά. Παρ` όλα αυτά το θέμα του πλάνου κυκλοφορίας του σχετίζεται με τους συνεργάτες μας, αφού ο τρόπος με τον οποίο θα προωθηθεί και το πότε ο τίτλος θα κάνει το ντεμπούτο του δεν είναι άμεσα στα χέρια μας."

Για να σας μεταφράσω καλύτερα τα μεταφρασμένα, η Bloober Team μας λέει εμμέσως πλην σαφώς πως το Silent Hill 2 Remake θα κυκλοφορήσει όταν η Konami αποφασίσει να... πατήσει το κουμπί και όχι απαραίτητα με το που συμπληρωθεί ο κύκλος ανάπτυξής του. Εννοείται πως υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να εξετάσει η κάτοχος του IP για να το λανσάρει στην ιδανική, κατά τα δικά της πρότυπα, περίοδο. Ωστόσο είναι εύκολο να θεωρήσουμε πως άπαξ και η Bloober έχει κάνει το κομμάτι της μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού, πολύ πιθανό να το δούμε στα ράφια των καταστημάτων εντός της τωρινής χρονιάς.

Υπενθυμίζουμε πως το συγκεκριμένο Silent Hill αναμένεται για PC και PS5, με τουλάχιστον ένα έτος αποκλειστικότητας για τη νεότερη κονσόλα της Sony. Όμως, υπάρχουν πολλά ακόμη Silent Hill games στα σκαριά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88