ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Bloober Team θέλει να φτιάξει και άλλα Silent Hill games

Το χουν πάρει ζεστά οι Πολωνοί!

Η Bloober Team δείχνει το ενδιαφέρον της για το μέλλον του Silent Hill, παρότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το project του Silent Hill 2. Αυτό τουλάχιστον εξέφρασε ο Piotr Babieno, διευθύνων σύμβουλος της Bloober Team, κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης αναφέροντας ότι το στούντιο δεν έχει αντίρρηση να δουλέψει σε επιπλέον project του διάσημου franchise της Konami. Συγκεκριμένα είπε:

"Οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι στην Konami αυτή τη στιγμή - φυσικά, δεν μπορώ να σας πω όλες τις λεπτομέρειες - πιστεύω ότι καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί το gaming. Προέρχονται από εταιρείες που εργάστηκαν σε πολλά σπουδαία projects και είμαι αρκετά σίγουρος ότι κάνουν σπουδαίες επιλογές επιλέγοντας συνεργάτες, επιλέγοντας projects... Και καταλαβαίνω ότι ο κόσμος είναι λίγο θυμωμένος με την Konami για τα πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν, αλλά θα ήθελα να πω, δώστε τους χρόνο, γιατί ξέρουν τι κάνουν".

Η δημιουργία του Silent Hill 2 Remake βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη για PS5 και PC, ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Στην παρούσα φάση η Bloober Team έχει κάνει focus στην πολυσυζητημένη παράγωγη του Silent Hill 2 Remake, οπότε δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσει αυτή τη στιγμή, αλλά σημείωσε ότι "η Konami ενδιαφέρεται" να μιλήσει με την Bloober Team για περαιτέρω συνεργασία στο μέλλον. Με τις αντιδράσεις των fans να ποικίλουν από θετικές σε λιγότερο θετικές θα λέγαμε ότι οι Πολωνοί έχουν ένα μεγάλο στοίχημα μπροστά τους και αν το κερδίσουν ίσως να συνεχίσουν την δουλειά πάνω στο τεράστιο κόσμο του Silent Hill. Only time will tell.

Πηγή: PSU

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88