ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Bloober Team και Take Two συνεργάζονται σε νέο survival horror IP

Η Private Division, θυγατρική της Take-Two Interactive και εκδότης παιχνιδιών όπως OlliOlli World και The Outer Worlds, υπέγραψε συμφωνία με την Bloober team, developer των Blair Witch και The Medium, για την έκδοση ενός νέου survival horror IP που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε και το Private Division Development Fund, με σκοπό την υποστήριξη μικρότερων indie ομάδων με χρηματοδοτήσεις για projects και καθοδήγηση.

“Είτε συνεργαζόμαστε με καθιερωμένους developers όπως η Bloober Team, η μικρότερα indie studios που ξεκινάνε νέα projects, προσπαθούμε να δουλεύουμε με ομάδες που είναι στη κορυφή του αντικειμένου τους και να τις υποστηρίζουμε στις τολμηρές και δημιουργικές φιλοδοξίες τους.”, είπε ο επικεφαλής της Private Division Michael Worosz. Ο νέος survival-horror τίτλος της Bloober Team, που θα τους ανεβάσει στη κορυφή της horror βιομηχανίας σύμφωνα με τον Bloober Team CEO Piotr Babieno, δεν έχει ούτε γνωστό τίτλο ούτε ημερομηνία κυκλοφορίας, και δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το 2025.

Πηγή: gematsu.com

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88