ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ένα μούφα Bloodborne game εμφανίστηκε στο Google Play

Μην ξεγελαστείτε..

Ένα από τα επιχειρήματα του Android vs. iOS debate είναι η ασφάλεια και ο έλεγχος που επικρατεί στο ψηφιακό κατάστημα του δευτέρου, εφόσον το Google Play τείνει να εγκρίνει.. το παραμικρό. Χαρακτηριστική η περίπτωση του Bloodborne Mobile, μίας εφαρμογής που εμφανίστηκε στο σχετικό store και θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε, μέσω των εικόνων του, πως θα παίξουμε Bloodborne στο smartphone μας. Really now?

Το όλο story ξεκίνησε όταν παρατηρήθηκε μία έγκριση στο Αυστραλιανό Classification Board για το `Bloodborne Mobile` κάτι που φυσικά αναστάτωσε την κοινότητα του παιχνιδιού. Το ότι ήταν scam και τζάμπα ντόρος επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες αργότερα με το app της Rock Great Games να εμφανίζεται ως καταχώρηση του Google Play, καλώντας τους fans να το εγκαταστήσουν στις συσκευές τους.

Τι συμβαίνει όμως όταν το τρέξετε; Το αναμενόμενο. Το "παιχνίδι" απλά σας οδηγεί σε ένα μενού που αναμένει την επιλογή κάποιου συνδρομητικού πακέτου. Υπάρχει εβδομαδιαία, μηνιαία και ετήσια συνδρομή.. για το τίποτα. Προφανώς και δεν πρέπει να προχωρήσετε στην πληρωμή κάποιου από αυτά τα πακέτα, εφόσον πρόκειται ξεκάθαρα για απάτη και περιμένουμε φυσικά τη Sony να αναλάβει δράση ενάντια σε αυτό το app, εφόσον χρησιμοποιεί το `Bloodborne` στο όνομά του.

Οι Bloodborne fans έχουν φτάσει να υποφέρουν με το γεγονός το ότι κάθε φορά που ακούγεται το όνομα του αγαπημένου τους παιχνιδιού είναι κάποια τρολλιά, όσο αυτοί περιμένουν μανιωδώς ένα remake ή έστω remaster ή ακόμα και ένα 60FPS patch βρε αδερφέ. Για PC port, όλο και πιο μακριά φαίνεται το όνειρο και είναι πραγματικά κωμικοτραγικό ότι βρήκε πρώτα τον δρόμο του για τα κινητά, έστω και παράνομα.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88