ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν τα Breathedge και Poker Club για PC

"Εθιστικά" δώρα από το Epic Games Store.

Η Epic έχει σκοπό να μας κάνει να "κολλήσουμε" με τα δύο δωρεάν games αυτής της εβδομάδας, με διαφορετικό τρόπο για το καθένα.

Από τη μία έχουμε το κατ` εξοχήν εθιστικό παιχνίδι εξομοίωσης μίας εμπειρίας στο καζίνο, εφόσον το Poker Club σας βάζει μπροστά σε μία τσόχα και καλείστε να τζογάρετε και να γίνετε κομμάτι της επαγγελματικής Texas Hold`em σκηνής. Για κάποιο λόγο το παιχνίδι τρέχει σε 4K και με ray-tracing παρακαλούμε, ώστε να βιώσετε όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται το ταξίδι των Poker Tours, ενώ μπορείτε να συμμετάσχετε σε ψηφιακά τουρνουά μέχρι και 200 παικτών. Ευχόμαστε να σας ευνοήσει το φύλο, γιατί υπάρχουν πολλά χαρτόμουτρα εκεί έξω που θα βγάλουν το άχτι τους στο συγκεκριμένο video game.

{youtube}_zUKyuLtRzY{/youtube}

Με πολύ διαφορετικό τρόπο μπορεί να δεθείτε με το Breathedge, ένα διαστημικό παιχνίδι επιβίωσης από τη RedRuins Softworks. Έχοντας παρέα ένα κοτόπουλο, θα κληθείτε να λύσετε το μυστήριο μίας σύγκρουσης εκτός των ορίων της Γης, έχοντας πάντα στο πίσω μέρους του μυαλού σας πως το survival κομμάτι δεν πρέπει να αγνοηθεί. Αξιοποιήστε ό,τι εξάρτημα βρείτε ή κατασκευάσετε, για να μείνετε ζωντανοί και να εξερευνήσετε την ανεξήγητη γαλαξιακή τραγωδία. Check this out!

{youtube}e0dNAq3f5pU{/youtube}

Αμφότεροι οι τίτλοι μοιράζονται από σήμερα και για μία εβδομάδα για PC μέσω του Epic Games Store. Στις 4 Μαΐου θα αντικατασταθούν από δύο νέους τίτλους.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Poker Club.

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Breathedge.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88