ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκτήστε δωρεάν το Broken Sword: Director`s Cut μέσω GOG

Λύστε το μυστήριό του!

Σε μία εποχή όπου τα point-and-click adventures έχουν ψιλοχαθεί, υπάρχουν περιπτώσεις του παρελθόντος (και λίγες νέες) που αξίζει να εξετάσετε. Το GOG.com το γνωρίζει πολύ καλά και για αυτές τις μέρες μοιράζει δωρεάν το Broken Sword: Director`s Cut, την πληρέστερη έκδοση που έχει κυκλοφορήσει για το Broken Sword: Shadow of the Templars. Εν γένει, έχουμε ένα παιχνίδι μυστηρίου, που ασχολείται με τις μανιακές πράξεις ενός γελωτοποιού-δολοφόνου στο Παρίσι. Στόχος σας να διαλευκάνετε αυτή τη συνομωσία που υφίσταται στο υπόβαθρο, εξερευνώντας και ανοίγοντας διάλογο με τους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Η Director`s Cut έκδοση προσφέρει την επιλογή παρακολούθησης της ιστορίας και από την οπτική της Nico (NPC στο κανονικό game).

{youtube}mNviUlYNm5c{/youtube}

Ο αυθεντικός τίτλος λανσαρίστηκε το 1996, εδώ όμως έχουμε μία κάπως remastered βερζιόν, που έχει δώσει HD υπόσταση στα ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά του. Υπάρχουν ακόμη 4 games στο ίδιο franchise, ωστόσο το Shadow of the Templars έχει το "βαρύτερο" όνομα ανάμεσά τους. 

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε μέσω GOG.com και χρησιμοποιείστε το μέσω Steam!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88