ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αναπτύσσεται νέο παιχνίδι Brothers in Arms

Το παραδέχεται ο Randy Pitchford.

Ο CEO της Gearbox Software, που πάντα αρέσκεται στο να βρίσκεται στα headlines, προέβη σε μία αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί το επόμενο διάστημα, αφού φαίνεται πως παραδέχθηκε την ύπαρξη ενός νέου παιχνιδιού Brothers in Arms. Μιλάμε για μία αρκετά αγαπημένη σειρά, η οποία δυστυχώς δεν έχει μετρήσει κάποια κυκλοφορία σε κονσόλα από το 2008.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alt/char, ο Randy Pitchford απάντησε ευθέως σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπάρχει μέλλον για το franchise αναφέροντας: "Δουλεύουμε πάνω σε ένα νέο Brothers in Arms game αλλά δεν λέω τίποτα μέχρι να το έχουμε", πράγμα που υποδεικνύει πως μάλλον το project βρίσκεται σε αρκετά πρώιμη φάση. Η Gearbox έχει πολλά games στα πλάνα της, εφόσον γνωρίζουμε ήδη το Tiny Tina`s Wonderlands και φημολογείται και ένα Borderlands 4, άρα βγάζει νόημα να αργήσουμε να δούμε κάποιο Brothers in Arms αν όντως προχωρήσει η ιδέα.

Ας μην ξεχάσουμε πως το παρελθόν έχει ακυρωθεί ένα παιχνίδι της σειράς με κωδική ονομασία Furious 4, επομένως μέχρι να το δούμε αδυνατούμε να το πιστέψουμε.

Πηγή: VG247

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88