ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Call of Duty: Vanguard

Δείτε το reveal trailer.

Το φετινό Call of Duty επιστρέφει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, όπως ακριβώς έκανε ο προηγούμενος τίτλος της Sledgehammer Games, Call of Duty: WWII, που κυκλοφόρησε το 2017. Το Call of Duty: Vanguard μας υπόσχεται ένα story mode βασισμένο σε τέσσερις διαφορετικές ιστορίες, που διαδραματίζονται σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Σύμφωνα με την Activision και πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον David Swenson (δημιουργό του campaign) τα τέσσερα πρωταγωνιστικά πρόσωπα βασίζονται σε αληθινούς πολεμιστές του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου. Ο ιστορικός σύμβουλος Marty Morgan συνέβαλε ενεργά στην προσπάθεια της Sledgehammer Games, μοιράζοντας τους τις πολύτιμες ιστορικές γνώσεις του.

Η Sledgehammer Games δεν αποτελεί το μοναδικό studio που εργάζεται πάνω στο νέο Call of Duty, καθώς η Raven Software έχει αναλάβει την ενσωμάτωση του στο Warzone, ενώ η Treyarch είναι υπεύθυνη για τα Zombies.

Το παρακάτω trailer δεν κρύβει τη  φρίκη του πολέμου, αφού φροντίζει να μας την υπενθυμίζει σε κάθε δευτερόλεπτο:

{youtube}OQ1CwPhE8KQ{/youtube}

Το Call of Duty: Vanguard θα κυκλοφορήσει στις 5 Νοεμβρίου για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88