ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Όλες οι ανακοινώσεις του Capcom Spotlight

Πήραμε μπόλικα release dates!

Ένα σύντομο αλλά περιεκτικό show φιλοξένησε τα ξημερώματα, όπως είχε υποσχεθεί, η Capcom, εφόσον μέσα σε ένα μισάωρο περίπου πήραμε αρκετές επιβεβαιώσεις ημερομηνιών κυκλοφορίας και ένα demo που όλοι ζητούσαμε. 

Για να το βγάλουμε από τη μέση, εφόσον το γράψαμε και σε ξεχωριστή είδηση, θα ξεκινήσουμε ανάποδα λέγοντας πως την παρουσίαση έκλεισε το Resident Evil 4, με την ανακοίνωση ενός δωρεάν demo που μπορείτε ήδη να κατεβάσετε και να απολαύσετε. Περισσότερα εδώ.


Τα υπόλοιπα θα τα πάρουμε με τη σειρά, εφόσον στην αρχή μάθαμε για τη διανομή του Mega Man Battle Network Collection, δύο συλλογές για την ακρίβεια που περιλαμβάνουν 10 τίτλους και θα έρθουν σε PC, PS4, Xbox One και Switch στις 14 Απριλίου. Εν γένει έχουμε μία ψηφιακή αναβάθμιση της real-time tactical RPG spin-off σειράς.

{youtube}cvz6ENMCZ4k{/youtube}


Από το show - και πιθανότατα από κανένα άλλο Capcom show μέχρι τον Ιούνιο - δεν θα μπορούσε να απουσιάζει το Street Fighter 6, από το οποίο δεν πήραμε κάτι καινούριο, πλην της ανακοίνωσης πως η ηθοποιός Hikaru Takahashi θα μετέχει στο project ως commentator στη μητρική της, τα ιαπωνικά. Όπως και οι υπόλοιποι σχολιαστές, η Takahashi θα προσφέρει real-time περιγραφή των δρωμένων κάθε αγώνα.

{youtube}65_9cQyQOzU{/youtube}


Μετά το demo του RE4, μεγαλύτερη "νίκη" για όσους συντονίστηκαν στο Capcom Spotlight μπορεί να θεωρηθεί η αποκάλυψη της ημερομηνίας κυκλοφορίας του Exoprimal. Η μίξη των Anthem και Dino Crisis (θα `θελα) θα έρθει τελικά στις 14 Ιουλίου ως cross-gen τίτλος, επιτρέποντάς μας να φορέσουμε τις exosuits μας και να κατατροπώσουμε ορδές οργισμένων δεινοσαύρων. Ακούστηκαν μερικά red flags στο μονταρισμένο κομμάτι που παρακολουθήσαμε, όπως το γεγονός ότι το παιχνίδι θα είναι always online ή το ότι θα στηρίζεται σε κάποιου είδους battle pass. Από την άλλη, η υποστήριξη cross-play θα βολέψει όσους θέλουν να παίξουν με τους φίλους τους δίχως το άγχος της πηγαίας πλατφόρμας, ενώ το επόμενο ΠΣΚ θα φιλοξενηθεί μία open beta για το παιχνίδι. Τα χέρια τους μπορούν να τρίβουν οι συνδρομητές του Xbox Game Pass, εφόσον έχει συμφωνηθεί να δούμε το παιχνίδι από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του στην υπηρεσία της Microsoft.

{youtube}xM1Pt64uNFE{/youtube}


Η επανέκδοση του παιχνιδιού Ghost Trick ονόματι Phantom Detective, επιστρέφει στις 30 Ιουνίου. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μυστηρίου θα έχει νέα αισθητική και έγινε γνωστό ως δημιούργημα του δημιουργού του Ace Attorney, Shu Takumi, ο οποίος πήρε και για λίγο το μικρόφωνο στην παρουσίαση.

{youtube}8Ob83jbeJ4Y{/youtube}


Όλοι πλέον μπορούν να απολαύσουν το Monster Hunter Rise, εφόσον η άλλοτε αποκλειστικότητα του Switch ήρθε μετέπειτα στα PC και τώρα βρήκε τον δρόμο της και για τις υπόλοιπες κονσόλες. Αυτές των PlayStation και Xbox όμως, που ήρθαν τελευταίες στο πάρτι, δεν έχουν υποδεχθεί ακόμα το Sunbreak expansion, κάτι που αναμένεται να αλλάξει στις 28 Απριλίου. Μαζί με το Star Wars Jedi: Survivor, οι κάτοχοι PS5 και Xbox Series X|S θα μπορούν να δουν τα νέα τέρατα και τις νέες περιοχές που φέρει αυτό το DLC, ενώ όσοι παίζουν σε Xbox One και PS4 θα το λάβουν επίσης στην ίδια ημερομηνία.

{youtube}4QggBpxxZh8{/youtube}


Τέλος, μάθαμε πως η animated σειρά Resident Evil: Death Island αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο ερχόμενο καλοκαίρι. Σε αυτό θα παραστεί τελικά και η Jill Valentine, κεντρικό πρόσωπο του RE3, ενώ γνωρίζαμε ήδη την παρουσία των Leon Kennedy και Chris Redfield.

{youtube}5n7UM0cG5SI{/youtube}

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88