ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η CD Projekt Red σταματάει μετά το 2023 την υποστήριξη του Gwent

Ίδια μοίρα και για το mobile game The Witcher: Monster Slayer.

Όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα The Verge, οι δημιουργοί του επιτυχημένου standalone card game Gwent ανακοίνωσαν σε ένα βίντεο πενήντα λεπτών πως θα σταματήσει η υποστήριξη του τίτλου μετά το 2023. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες 72 κάρτες του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσουν σε τρεις δόσεις: τον Απρίλιο, τον Ιούλιο και το Σεπτέμβριο του 2023.

Ύστερα από μία περίοδο «προσαρμογής και ρύθμισης» του νέων καρτών, στόχος της CD Projekt Red είναι να μην συνεχίσει άλλο την υποστήριξη του παιχνιδιού, επικεντρώνοντας, όπως ήταν αναμενόμενο, πόρους και χρόνο στα υπόλοιπα projects της. Όπως θα θυμάστε η εταιρεία ετοιμάζει τόσο το remake του πρώτου Witcher, όσο και το sequel του Cyberpunk 2077, προτού ξεκινήσει μία νέα τριλογία παιχνιδιών στο σύμπαν του Witcher.

Παρ’ όλα αυτά, η CDPR σκοπεύει να δώσει τη δυνατότητα στους ίδιους τους παίκτες να διαχειρίζονται το παιχνίδι και τον τρόπο με τον οποίο θα συνεχίσει να λειτουργεί, δημιουργώντας έναν in-client feedback μηχανισμό, όπου οι παίκτες θα μπορούν να δηλώνουν τυχόν προβλήματα, τα οποία εν συνεχεία θα επιλύουν οι ίδιοι.

Τέλος, «ρολά» αναμένεται να κατεβάσει και το mobile game The Witcher: Monster Slayer. Ειδικότερα, ο εν λόγω τίτλος θα σταματήσει να υφίσταται στα app stores από τις 30 Ιανουαρίου, ενώ η υποστήριξη του θα σταματήσει πλήρως στις 30 Ιουνίου.

Πηγή: The Verge

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88