ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Chris Pratt στο ρόλο του Mario στο επερχόμενο Super Mario movie

Τίγκα στα μεγάλα ονόματα το καστ.

O σταρ των Jurassic World και Guardians of the Galaxy Chris Pratt θα παίξει έναν πολύ πιο ομιλητικό Mario στην επερχόμενη ταινία Super Mario της Nintendo.

Στο Nintendo Direct που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της 24 Σεπτεμβρίου, ο θρυλικός designer Shigeru Miyamoto εμφανίστηκε για να ανακοινώσει το καστ (ένα μεγάλο μέρος του) του animated Super Mario movie και ντρόπαρε μερικά μεγάλα ονόματα για, καλό και για κακό.

Εκτός του Pratt στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η Anya Taylor-Joy, πρωταγωνίστρια του πρόσφατου Queen’s Gambit, θα παίξει την Princess Peach, ενώ ο Charlie Day του Always Sunny in Philadelphia θα ντυθεί στα πράσινα για το ρόλο του Luigi. Στο ρόλο του κακού του Mushroom Kingdom, ο Jack Black θα δώσει τη φωνή του στον Bowser.

{youtube}PsVDncCPLOY{/youtube}

Επιπλέον, ο Keegan-Michael Key, γνωστός κυρίως από το κωμικό duo Key & Peele, θα παίξει τον μυκητοκέφαλο Toad, ενώ ο Seth Rogen θα χαρίσει τη φωνή του στον Donkey Kong. Ο Miyamoto δεν παρέλειψε να αναφέρει και το ρόλο του Charles Martinet στο project, της «αληθινής» φωνής του Mario που γνωρίζουμε όλοι, ο οποίος θα κάνει διάφορες cameo εμφανίσεις.

Τρία ακόμα ονόματα που ανακοινώθηκαν είναι οι Kevin Michael Richardson, Fred Armisen και Sebastian Maniscalco στους ρόλους των Kamek, Cranky Kong και Spike αντιστοίχως.

To animated Super Mario movie θα κυκλοφορήσει το 2022.

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88