ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Χρυσό" status και επιλογές γραφικών για το Black Myth: Wukong

Κίνα, σου ερχόμαστε!

Πλησιάζει η πολυπόθητη ώρα όπου θα έχουμε στα χέρια μας το Black Myth: Wukong, ένα action-RPG που συγκλόνισε από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε πίσω στο 2020. Σχεδόν 4 καλοκαίρια αργότερα, η Game Science δηλώνει έτοιμη να το κυκλοφορήσει, εφόσον το παιχνίδι έγινε πλέον "gold", επομένως ολοκληρώθηκε ο βασικός κύκλος ανάπτυξής του. 

Πλέον η κινεζική εταιρεία έχει μόνο να προβεί σε μερικά τελευταία tests και να ασχοληθεί με τη διανομή του παιχνιδιού, αφήνοντας ακόμα λίγο θολή την υπόθεση των physical copies. Παρ' όλα αυτά η digital έκδοση είναι παραπάνω από έτοιμη και οι developers επιζητούν κατανόηση και διακριτικότητα από και προς όσους αποκτήσουν για οποιονδήποτε λόγο νωρίτερα το παιχνίδι από άλλους.

Επιπλέον, μας ενημερώνει πως στις 8 Αυγούστου θα δημοσιεύσει και ένα νέο gameplay trailer, ως ένα από τα τελευταία εργαλεία διαφήμισης του τίτλου, πριν το μεγάλο launch στις 20 Αυγούστου.

Φεύγοντας από τα επίσημα δεδομένα, ο leaker "Lugnatis Ignus" έσπευσε να μας ενημερώσει για τις επιλογές γραφικών που (μάλλον) θα προσφέρει το Black Myth: Wukong, έχοντας αυτή του καθαρού 4K με τα 30FPS και την καθιερωμένη 4K dynamic (περισσότερο 2K) με τα 60FPS. Ο ίδιος συμπληρώνει πως δοκίμασε το παιχνίδι στη Gamescom, παίζοντας σε PS5, και τρέχει εξαιρετικά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.