ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Χρυσό" το Marvel's Spider-Man 2 - Δείτε το μήνυμα των ηθοποιών του

Ένας μήνας έμεινε για να ντυθούμε υπερήρωες!

Μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι. Η Insomniac - που ποτέ δεν απογοητεύει - έχει και επισήμως ολοκληρώσει το development του Spider-Man 2 για το PS5, πράγμα που σημαίνει πως μόνο με κάποια τραγική εξέλιξη θα αλλάξει η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η ανακοίνωση του "gold status" εορτάζεται από την ταλαντούχα ομάδα των PS Studios ως ορόσημο που ευελπιστούσε να φτάσει εδώ και μία πενταετία, ενώ η κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 20 Οκτώβρη θα σημάνει το 4ο launch της εταιρείας για το PS5.

Το γεγονός δεν καλύφθηκε μόνο μέσα μίας εικόνας ή ενός blog post, αντ' αυτού η Insomniac έβγαλε μπροστά τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, για να μας μιλήσουν για το πόσο ενθουσιασμένοι είναι για όλους εμάς που θα πιάσουμε στα χέρια μας το sequel πολύ σύντομα. Τι σύμπτωση...

Οι Nadji Jeter (Miles Morales), Yuri Lowenthal (Peter Parker) και Laura Bailey (Mary Jane Watson) δίνουν συγχαρητήρια στους δημιουργούς του παιχνιδιού και μας υπόσχονται να διασκεδάσουμε υπέρμετρα στις 20 Οκτωβρίου, με την άφιξη του Marvel's Spider-Man 2 στο PS5. Στο τέλος του βίντεο βλέπουμε και ένα μήνυμα από την ίδια την Insomniac, που δείχνει την εκτίμησή της για τη συνεργασία με τη Marvel και τα άλλα τμήματα του PlayStation, υπόσχοντας σε όλους μας να εκπλαγούμε!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.