ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Απολαύστε το μαγευτικό cinematic trailer του Hogwarts Legacy

Μετράμε αντίστροφα!

Μακάρι να έκανε ένα... μαγικό και να μετέτρεπε τον τεχνικό του τομέα σε αυτό που βλέπουμε παρακάτω, αφού νομίζω όλοι θα συμφωνήσουμε πως το CG trailer του Hogwarts Legacy είναι καταπληκτικό. Μέσα σε κάτι λιγότερο από 1.5 λεπτό η WB Games μαρκετάρει με ένα φοβερό σποτάκι την τιτάνια κυκλοφορία του επόμενου "Harry Potter Game", η οποία απέχει λιγότερο από ένα μήνα για τους κατόχους PC και next-gen κονσολών. Οι υπόλοιποι πιθανότατα θα φρίξετε από ανυπομονησία ακούγοντας το theme του Hedwig και βλέποντας την κουκουβάγια να μεταφέρει ένα μήνυμα περνώντας μέσα από τη σχολή, αλλά και από τα πέριξ του Hogwarts. Κάθε πλάνο είναι καλύτερο από το προηγούμενο, ενώ το fan service πάει σύννεφο, βλέποντας γνωστούς χαρακτήρες, μάχες με δράκους και την εξαπόλυση των θρυλικών ξορκιών.

{youtube}NthGfn_ddRQ{/youtube}

Τονίζουμε ξανά πως δεν πρόκειται για in-game footage αλλά για καθαρά διαφημιστικής προέλευσης περιεχόμενο, εφόσον τα γραφικά του παιχνιδιού θα απέχουν αρκετά από αυτό που βλέπουμε παραπάνω. Παρ` όλα αυτά, δεν μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για να "ζήσουμε τα άγραφα" και να παραμένουμε με την ελπίδα πως θα αποδειχθεί το RPG που όλοι ονειρευόμασταν για αυτό το σύμπαν. Κρατάμε μικρό καλάθι και ανανεώνουμε για τις 10 Φεβρουαρίου, όταν το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει σε PC, PS5 και Xbox Series X|S. Αν έχετε PS4 ή Xbox One θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Απρίλιο, ενώ το τρένο των υποψήφιων μάγων θα περιμένει αργότερα μέσα στο 2023 τους κατόχους του Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88