ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επίσημη ανακοίνωση του Cities: Skylines II

Έρχεται εντός του 2023!

Σε εσάς που μπορεί να μην σας αρέσει η πόλη σας και σκέφτεστε "εγώ θα την έκανα καλύτερη" τότε το Cities: Skylines II είναι αυτό που χρειάζεστε. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Colossal Order και θα είναι μια μεγάλη εξέλιξη του αρχικού τίτλου του 2015, δίνοντας στους παίκτες τα εργαλεία που χρειάζονται για να "χτίσουν κάθε είδους πόλη που μπορούν να φανταστούν και να παρακολουθήσουν την ανάπτυξή της από ένα ταπεινό χωριό σε μια πολυσύχναστη μητρόπολη", όπως αναφέρει η Paradox Interactive. Η εταιρεία διανομής του αναφέρει επίσης ότι το sequel θα έχει "πλήρως ρεαλιστικά συστήματα μεταφορών και οικονομίας", μαζί με μια πληθώρα επιλογών κατασκευής κτηρίων και προσαρμογής τους. Επιπλέον, η Colossal Order υπόσχεται  προηγμένων δυνατοτήτων modding στο Cities: Skylines II και αυτό θα αφήσει την φαντασία των παικτών να "οργιάσει" δίνοντας και κατά πάσα πιθανότητα ένα μπουστάρισμα στο παιχνίδι, αφού πολλοί είναι αυτοί που ασχολούνται με το να "πειράζουν" τα games τους.

{youtube}WdD66WGBVHM{/youtube}

Δυστυχώς, δεν έγιναν συγκεκριμένες αναφορές για το ποιοι μηχανισμοί θα αλλάξουν η θα εμπλουτισθούν στο Cities: Skylines II, αλλά η Paradox λέει ότι το παιχνίδι - το οποίο ονομάζει ως το πιο open sandbox για την οικοδόμηση πόλεων στον πλανήτη - θα επιτρέπει στους παίκτες να δημιουργούν και να διατηρούν πόλεις που ζωντανεύουν όπως ποτέ άλλοτε. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PC, Xbox Series X/S και PlayStation 5 κάποια στιγμή "αργότερα φέτος".

Λευτέρης Κλεώπας's Avatar

Λευτέρης Κλεώπας

Τα games για εμένα είναι σαν ένα καλό βιβλίο: μπορεί να φέρουν διασκέδαση μέχρι τροφή για σκέψη.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88