ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Πλησιάζουμε στο cloud streaming του Xbox Game Pass σε τηλεοράσεις

Πιθανότητα εφαρμογής εντός ενός έτους.

Με βεβαιότητα μας αποκαλύπτει μέσω ρεπορτάζ του ο Jeff Grubb πως βρισκόμαστε εντός 365 ημερών από τη μέρα που θα λανσαριστεί η δυνατότητα απευθείας streaming Xbox τίτλων μέσα από τις τηλεοράσεις μας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του VentureBeat, η Microsoft στοχεύει μέσα στον επόμενο χρόνο κυκλοφορήσει streaming συσκευή, τύπου αποκωδικοποιητή, όπως και appilcation για συγκεκριμένες τηλεοράσεις (Samsung) αμφότερα εκ των οποίων θα επιτρέπουν να παίξετε Xbox games δίχως να έχετε στην κατοχή σας κάποια κονσόλα, PC ή κινητό. 

Έχοντας λοιπόν στην κατοχή σας αυτή τη συσκευή και ενδεχομένως πληρώνοντας τη συνδρομή του Xbox Game Pass Ultimate θα μπορείτε απλά να ανοίγετε την τηλεόραση σας και να streamάρετε οποιοδήποτε game της υπηρεσίας, ακριβώς όπως θα βάζατε να δείτε κάτι στο Netflix. Φυσικά, θα πάρει χρόνο για να υλοποιηθεί ικανοποιητικά κάτι τέτοιο ή για να φτάσει στη χώρα μας, πάντως αυτή η κίνηση αποτελεί ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς το μέλλον που μας κατευθύνει η Microsoft.

Αν φτάσουμε σε σημείο που μία τέτοια ιδέα είναι άκρως λειτουργική ίσως να είναι και η εποχή που θα αποχαιρετήσουμε τις κονσόλες.

Πηγή: VentureBeat

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88