ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Co-op horde mode και new game+ έρχονται δωρεάν στο Dead Island 2

Στις 22 Οκτωβρίου με το νέο update!

Περιεχόμενο - και μάλιστα μπόλικο - ετοιμάζεται να προσθέσει η Dambuster Studios στο παιχνίδι της, για όσους δεν χόρτασαν ακόμα να σκοτώνουν ζόμπι με ευφάνταστους τρόπους. Το νέο patch του Dead Island 2, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνει ένα νέο co-op horde mode, new game+ και μία νέα περιοχή, με όλα αυτά να προσφέρονται δωρεάν στους κατόχους του παιχνιδιού.

Πιο αναλυτικά, το έκτο patch του παιχνιδιού με ονομασία Neighborhood Watch, θα φέρει μαζί του ένα συνεργατικό mode, παίρνοντας των ρόλο μίας εφηβικής κολεγιακής ομάδας, τους Bobcats. Αυτή η ομάδα έχει 5 μέρες, εντός του παιχνιδιού, με τις πρώτες να βασίζονται στο σωστό στήσιμο παγίδων και στη σωστή διαχείριση του εξοπλισμού, ώστε την πέμπτη μέρα να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να υπερασπιστούν το σπίτι τους από την επίθεση των ζόμπι.

Η νέα αυτή ενημέρωση θα προσφέρει και επιλογή new game+ για όσους έχουν τερματίσει το παιχνίδι, διατηρώντας τα όπλα που είχαν αποκτήσει, ενώ θα προτεθεί ακόμα μία υποδοχή για skills και θα αυξηθεί το level cap. Βέβαια, οι παίκτες αναμένεται να συναντήσουν και νέα skins, όπλα και νέους εχθρούς, σε μία δυσκολία που δεν υπήρχε μέχρι στιγμής.

Τέλος, τελευταία προσθήκη αυτού του update αποτελεί μία νέα περιοχή βασισμένη στα κανάλια της Βενετίας, που θα ονομάζεται "Hell-A". Ακριβώς την ίδια μέρα που θα κυκλοφορήσει το patch θα γίνει και το release του Dead Island 2: Ultimate Edition, το οποίο πέρα από το βασικό game θα περιλαμβάνει και τα δύο DLCs που έχουν βγει μέχρι στιγμής, πέντε weapon packs και premium skin pack για κάθε slayer. 

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.