ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Concord: Χωρίς battle pass ή περαιτέρω χρεώσεις θα το συνεχίσει η Firewalk Studios

Μας στέλνει μία και καλή στο ταμείο μπας και... πάει ταμείο!

Μέσα από μία σειρά από FAQ δημοσιεύσεων, οι δημιουργοί του Concord θέλησαν να εξηγήσουν πως το live-service μοντέλο που σκοπεύουν να ακολουθήσουν για το παιχνίδι τους διαφέρει πολύ από αυτό που υποθέτει ο κόσμος πως θα διαθέτει το παιχνίδι. Σε ένα πρότυπο παρόμοιο με αυτό του Helldivers 2, το Concord θα είναι μεν επί πληρωμή παιχνίδι (39.99€ στο launch), ωστόσο θα αποκτήσει αρκετό post-launch περιεχόμενο που θα μοιραστεί δωρεάν στους πάντες και χωρίς να υπάρχει κάποιο κοστοβόρο battle pass.

Εμβαθύνοντας στο συγκεκριμένο κομμάτι, η Firewalk ξεκαθάρισε πως θέλει όλη η πρόοδος στο Concord να είναι επιβραβευτική προς τους παίκτες, περιμένοντας από αυτούς απλά να ανεβάσουν το επίπεδο του προφίλ τους ή του χαρακτήρα τους για να λάβουν αμοιβές. Για αυτό και δεν σκοπεύει να εισάγει κάποιο σύστημα τύπου battle pass, ούτε να βάλει τους παίκτες στη διαδικασία να συνεχίσουν να επενδύουν χρήματα στο παιχνίδι μετά την αγορά του.

Διευκρινίζεται επίσης πως κάθε νέος Freegunner, κάθε νέο mode, κάθε νέος χάρτης και κάθε μεγάλη ενημέρωση περιεχομένου, μεγάλη η μικρή, θα διατίθεται στους παίκτες χωρίς χρέωση. 

Μπορείτε να διαβάσετε τις πρώτες μας εντυπώσεις από το Concord πατώντας εδώ, ενώ οδεύουμε προς την κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 23 Αυγούστου για PS5 και PC.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.