ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Concord: Πλησιάζει το gameplay reveal του και επηρεάζεται από τη Marvel

Η επιστημονική φαντασία κάποιου άλλου.

Όλα πλέον είναι ανοιχτά τώρα που η Sony έχει επιβεβαιώσει πως απέχουμε ώρες από τη διεξαγωγή του επόμενου State of Play και κάθε PlayStation φήμη/διαρροή δείχνει προς τα εκεί. Όταν μιλάμε βέβαια για τα ρεπορτάζ του billbil-kun κινούμαστε σε ασφαλή πεδία και το ίδιο θα ισχύσει μάλλον και με την περίπτωση του Concord. Σε ακόμα ένα αποκλειστικό του κείμενο στο Dealabs ο Γάλλος δημοσιογράφος μας μίλησε για το επερχόμενο online game της Firewalk Studios, τονίζοντάς μας αρχικά πως το κανονικό του reveal θα πραγματοποιηθεί πάρα πολύ σύντομα. Και λέμε "κανονικό reveal", αφού αυτό του καλοκαιρινού PlayStation Showcase δεν ήταν παρά ένα teaser του ονόματος και πολύ επιφανειακά του concept του.

Ο billbil-kun μας μεταφέρει ότι, δίχως να έχει δει ή να γνωρίζει πολλά, το Concord θα έχει πολύ παρόμοιο στιλ με τους Guardians of the Galaxy, ξεκαθαρίζοντας όμως πως το παραλληλίζει με την όλη ιδέα των διαγαλαξιακών εκδρομών και της ομάδας, παρά με το ομώνυμο video game. Ξέρουμε ήδη πως θα διαφέρει αρκετά από αυτό λόγω του ότι είναι online multiplayer service τίτλος, αλλά βαδίζει στα χνάρια των Guardians όντας εντός του sci-fi genre. 

Φανταζόμαστε, λοιπόν, πως το State of Play θα αποτελέσει ψηφιακή σκηνή για το προαναφερθέν gameplay reveal του Concord, εφόσον υπενθυμίζουμε πως η Firewalk Studios είναι πια ομάδα της Sony και του PlayStation.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.