ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Concord: Ξεκινά σύντομα η beta με πολλούς χαρακτήρες και modes

Ξέρουμε πώς θα περάσετε τα ΣΚ του Ιουλίου!

Καθώς οδεύουμε προς την κυκλοφορία του online shooter της Firewalk Studios τον Αύγουστο, η Sony επιβεβαίωσε μέσα από το PS Blog τις ημερομηνίες διεξαγωγής των beta sessions που θα επιτρέψουν σε όσους ψήνονται να το δοκιμάσουν να πάρουν μία πρώτη γεύση των ελεγχόμενων χαρακτήρων, των διαθέσιμων modes, των χαρτών του και της αφετηρίας του story του.

Όσοι, λοιπόν, έχουν κάνει προ-παραγγελία του Concord σε PC ή PS5 θα λάβουν τις επόμενες ημέρες 5 κωδικούς (έναν για τον εαυτό τους και 4 για φίλους) ώστε να συμμετάσχουν στην αποκλειστική closed beta του διαστήματος 12 με 14 Ιουλίου. Επαναλαμβάνουμε, αυτές οι ημερομηνίες αφορούν μόνο όσους έχουν κάνει pre-order, εφόσον το συγκεκριμένο early access τούς προσφέρεται ως bonus για την προαγορά τους. 

Οι υπόλοιποι που δεν έχουν επενδύσει ακόμα στο παιχνίδι, αλλά ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν, θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία, ξανά είτε από το PC είτε από το PS5 τους, παίζοντας στην open beta του Concord το διάστημα 18 με 21 Ιουλίου. Και στις δύο περιπτώσεις το cross-play θα είναι ενεργοποιημένο, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε με την παρέα σας και ας ανήκετε σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Όσο για το περιεχόμενο στο οποίο θα έχουν πρόσβαση οι testers, η Firewalk δεν φαίνεται να κάνει εκπτώσεις. Οι 16 "Freegunners", όπως θα λέγονται οι χαρακτήρες του παιχνιδιού, θα είναι διαθέσιμοι προς δοκιμή στη beta και θα είναι και αυτοί που θα συναντήσουμε στην πλήρη έκδοση του παιχνιδιού, χωρίς ελλείψεις. Οι online αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθούν σε 5 maps (Freewater, Water Hazard, Star Chamber, Shock Risk και Bone Mines στη δεύτερη δοκιμαστική περίοδο). 

Από άποψη modes, τρία θα είναι αυτά που θα μπορέσουν να παίξουν όσοι αποκτήσουν πρώιμη πρόσβαση, ενώ ακόμα ένα θα προστεθεί τις ημέρες της open beta. Αυτά θα είναι τα Trophy Hunt, Cargo Run, Clash Point και Area Control. Περισσότερα για το τι θα προσφέρει κάθε map και mode μπορείτε να διαβάσετε στο PS Blog.

Η Firewalk Studios μας διαβεβαιώνει πως η ενδεχόμενη συμμετοχή μας στις δοκιμαστικές περιόδους θα είναι αρκετή για να αντιληφθούμε τη διαφορά στη χρήση κάθε Freegunner, εφόσον ο καθένας έρχεται με τα δικά του χαρακτηριστικά και abilities, όπως και για να καταλάβουμε πώς δομούνται τα διαφορετικά modes του Concord ή πώς θα αναπτύσσεται οργανικά η ιστορία του παιχνιδιού με τα εβδομαδιαία cinematics του.

Το Concord θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου για PC και PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.