ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο ηθοποιός του Kratos μας ζητά να σταματήσουμε τα τοξικά console wars

Η φωνή του Kratos ήχησε εν μέσω των BAFTA Games Awards 2023.

Η επιβλητική φωνή του Christopher Judge στο ρόλο του Kratos κατάφερε για άλλη μια φορά να ξεχωρίσει, αφού ο ίδιος πρόσθεσε ακόμη ένα αγαλματίδιο στη συλλογή του. Μετά τη νίκη του στα The Game Awards 2022 ώς Best Performance, κατέκτησε επίσης την πρώτη θέση στην κατηγορία Performer in a Leading Role στα φετινά BAFTA Games Awards 2023. Ο ίδιος στην ομιλία της βράβευσης του και αφού ευχαρίστησε συνυποψήφιους, συνεργάτες, θαυμαστές και τους προσωπικά αγαπημένους του ανθρώπους θέλησε να σταθεί στην ισχυρή πόλωση που δημιουργείται μεταξύ των διαφορετικών στρατοπέδων που εντάσσεται η κοινότητα του gaming, παροτρύνοντας τον καθένα από εμάς να λειτουργεί με περισσότερη ευγένεια.

Ο Judge ανέφερε συγκεκριμένα στην ομιλία του: « Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές, να είστε πιο καλοί μεταξύ σας. Έχετε περισσότερα κοινά παρά πράγματα που σας χωρίζουν. Δεν έχει σημασία ποια πλατφόρμα αγαπάτε, ποιο παιχνίδι σας αρέσει, εξακολουθείτε να είστε ακόμα μέρος της gaming κοινότητας, δώστε ο ένας στον άλλον ένα διάλειμμα».

Οι developers της Santa Monica κατά τη διάρκεια ανάπτυξης του God of War Ragnarök και συγκεκριμένα μετά από μια φημολογούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας η οποία εν τέλει δεν κατάφερε να γίνει πραγματικότητα, δέχθηκαν επιθέσεις στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, με την ομάδα ανάπτυξης εν τέλει να αναγκάζεται να προβεί σε σχετικές δηλώσεις.

Το στούντιο είχε αναφέρει συγκεκριμένα: «Οι θαυμαστές μας, μας εμπνέουν, αντιλαμβανόμαστε το πάθος και την επιθυμία για πληροφορίες. Αυτό όμως το πάθος δεν θα πρέπει να είναι τοξικό και είς βάρος της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Ας γιορτάσουμε της κοινοτητά μας με το να συμπεριφερόμαστε στούς άλλους, σε κάθε παιχνίδι και κάθε developer εξίσου το ίδιο, με σεβασμό».

Ο creative director Cory Barlog είχε δηλώσει επίσης τότε: «Να συμπεριφέρεστε στους ανθρώπους που δημιουργούν τα πράγματα που αγαπάμε με κάποια ανθρώπινη αξιοπρέπεια και σεβασμό».

Πηγή: VGC

Γιώργος Μπαβέλας's Avatar

Γιώργος Μπαβέλας

To gaming λειτουργεί ως μία μορφή ψυχοθεραπείας, μια προσπάθεια να δω την καθημερινότητά μου λίγο πιο ρομαντικά.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88