ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Προλάβετε δωρεάν το Costume Quest 2 για λίγες ώρες

Που θα φτάσει το Backlog;

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που όλοι μοιράζουμε δώρα μεταξύ μας, με τις εταιρείες που διαθέτουν ψηφιακά store να το παρακάνουν λιγάκι το τελευταίο διάστημα, γιγαντώνοντας το backlog μας.

Σειρά έχει η Epic Games, που προσφέρει δωρεάν και από ένα παιχνίδι κάθε μέρα μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου. Σήμερα δίνεται δωρεάν το χαριτωμένο Costume Quest 2, που κυκλοφόρησε το 2014 από την Double Fine. Σκοπός είναι να εξερευνήσετε έναν αρκετά spooky κόσμο, φορώντας ιδιαίτερες στολές, που σαν δίνουν μοναδικές δυνάμεις, ώστε να πολεμήσετε όποιον γίνει εμπόδιο στο σουρεαλιστικό ταξίδι σας.

{youtube}OW8W42FXze8{/youtube}

Έχετε 24 ώρες να για προλάβετε να κατεβάσετε εντελώς δωρεάν το Costume Quest 2 πατώντας εδώ, καθώς αύριο στις 6 το απόγευμα ένα μυστηριώδης παιχνίδι θα πάρει τη θέση του.

Εκτός από τα δωρεάν παιχνίδια, το Epic Games Store προσφέρει δωρεάν και μερικά perks, όπως κάποια skins για το PUBG και το Warframe, εξαργυρώστε και αυτά επί της ευκαιρίας.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88