ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Το `Counter-Strike 2` κυκλοφορεί μέσα στο Μάρτιο

Το legendary shooter της Valve βρίσκεται σε ανάπτυξη αρκετό διάστημα.

Πέρα από τα απανωτά memes και τις άκρως ακατάλληλες συζητήσεις μεταξύ των voice chats των παικτών, το CS – κυριότερα το CS:GO – είναι από τους μεγαλύτερους τίτλους εκεί έξω με τεράστιο community και σημαντική παρουσία στην pro σκηνή. Έτσι, η Valve οδηγήθηκε στην ανάπτυξη του πρώτου direct σίκουελ, με την beta του να αναμένεται μέσα στο μήνα χωρίς να έχει προσδιοριστεί συγκεκριμένη ημέρα.

Οι developers που βρίσκονται στο «τιμόνι του οδηγού» δεν είναι άγνωστοι με το franchise αφού έχουν δουλέψει σε διάφορες προηγούμενες εκδόσεις του τίτλου, ενώ μέσα στα νέα χαρακτηριστικά του θα είναι οι 128 tick servers και ένα νέο matchmaking system στα πρότυπα του FACEIT, χωρίς να είναι διαθέσιμο στην beta version tho. Επιπρόσθετα, η μετάβαση στην μηχανή γραφικών Source 2 θα προσφέρει αναβαθμισμένα γραφικά και animations με το αντίστοιχο κόστος να είναι πως παλαιότερα συστήματα ίσως να μην «σηκώνουν» το νέο παιχνίδι.

Αυτό που μένει να δούμε πέρα από την καρα-επίσημη ανακοίνωση είναι το πως θα επηρεαστεί η pro σκηνή του CS που κατά πλειοψηφία συγκεντρώνεται στο CS:GO και το αν θα διαχωριστεί ξανά η κοινότητα όπως συνέβη στο παρελθόν. Οι πληροφορίες μεταφέρουν πως η Valve προτιμάει να τελειοποιήσει το Counter-Strike 2 προτού συστήσει μια τέτοια μετάβαση, άρα δεν αναμένουμε ραγδαίες αλλαγές for the time being.

 Πηγή: Forbes

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88