ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Counter-Strike 2: Λήξη υποστήριξης των παλαιότερων PC's και λειτουργικών

Ποιος περίμενε να το σηκώσει με τέτοια specs στο κάτω-κάτω;

Το νέο CS προφανώς και κάνει βήματα - η Valve τα χαρακτηρίζει "άλματα" - στον τεχνικό τομέα και σε πολλούς τομείς του, πράγμα που καθιστά τα πιο παλιά συστήματα ανίκανα να το "τρέξουν", σε βαθμό που η Valve ξεκαθαρίζει δημόσια πως αφήνει πίσω της τα PC's που "φοράνε" ακόμα 32-μπιτα Windows και macOS. 

"Το Counter-Strike 2 αντιπροσωπεύει το μεγαλύτερο τεχνικό άλμα στην ιστορία του CS και στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το Counter-Strike για τα επόμενα χρόνια. Καθώς η τεχνολογία προχωρά, λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να διακόψουμε την υποστήριξη για παλαιότερο hardware, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών συστημάτων με DirectX 9 και 32-bit. Ομοίως, δεν θα υποστηρίζουμε πλέον το macOS."

Το CS 2 θα αποτελεί πλέον αποκλειστική παροχή προς τα Windows 64 και Linux από εδώ και στο εξής, ενώ όσοι έχουν ξεμείνει με κάποιο PC-γέροντα θα μπορούν για τους επόμενους μήνες να παίζουν το "Legacy CS:GO Version".

Το παιχνίδι δεν διανύει και τις καλύτερες μέρες του, αφού παρά τη μεγάλη συγκέντρωση παιχτών στους servers του, αυτοί παρίστανται ασταθείς. Η κοινότητα έχει αναφέρει πολλά bugs και δυσλειτουργίες, ρίχνοντας κατακόρυφα τη βαθμολογία του στο Steam. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.