ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τέλος στο Crash Bandicoot: On the Run βάζει η King

Απενεργοποιούνται οι servers τον Φεβρουάριο.

Η εταιρεία ανάπτυξης του candy crash, King, είχε κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021 το Crash Bandicoot: On the Run. Το συγκεκριμένο παιχνίδι απευθυνόταν αποκλειστικά σε κινητά, και τοποθετούσε τον αγαπημένο μας χαρακτήρα Crash, σε ένα "ατελείωτο" run.

Από ότι φαίνεται όμως, ο Crash δεν κατάφερε να γοητεύσει τους παίκτες των κινητών, με την King να ανακοινώνει σήμερα πως στις 16 Φεβρουαρίου του 2023 θα κλείσει τους servers. Επιπλέον από σήμερα όλες οι αγορές εντός του παιχνιδιού θα απενεργοποιηθούν.

«Σήμανε τόσα πολλά για εμάς να ζωντανέψουμε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες του Crash, και μας άρεσε ειλικρινά που φτιάξαμε αυτό το παιχνίδι. Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε τον χρόνο σας μαζί μας, και ελπίζουμε να είστε μαζί μας σε ένα από τα πολλά άλλα παιχνίδια μας», ήταν η επίσημη δήλωση της King.

Παρόλα αυτά, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα έγινε γνωστό το Crash Team Rumble, ένα multiplayer παιχνίδι, που τοποθετεί εσάς και την παρέα σας σε μία PvP αρένα 4v4.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88