ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η ομάδα του Crash Bandicoot "ψήνει" τη Sony να φτιάξουν ταινία

Τους καλοφάνηκε η επιτυχία του Mario.

Η θριαμβευτική πορεία της ταινίας Super Mario Bros. τον τελευταίο μήνα έχει συγκλονίσει gamers και σινεφίλ, με νούμερα που δεν έχουν προηγούμενο για τα video game adaptations. Αντίστοιχα, η εμπορική επιτυχία των ταινιών Sonic ή και οι επευφημίες γύρω από τη σειρά The Last of Us του HBO σίγουρα θα βάλουν πολλές ομάδες στο τρυπάκι να εξετάσουν το ενδεχόμενο να επεκτείνουν τα IP`s τους στον κινηματογράφο και στις streaming υπηρεσίες με κάποιο φιλμ ή κάποια τηλεοπτική σειρά αντίστοιχα. Σε αυτό το mood φαίνεται να βρίσκεται η Toys for Bob, η ομάδα της Activision που δημιούργησε το Crash Bandicoot 4: It`s About Time και το επερχόμενο Crash Team Rumble (το οποίο λιώσαμε το ΠΣΚ και θα σας έχουμε σύντομα γνώμη).

Μέσω ενός tweet κατευθυνόμενου προς τη Sony Pictures Animation, θέλησε να θίξει - έστω και χιουμοριστικά - το ενδεχόμενο μίας ταινίας γύρω από το πάλαι ποτέ μαρσιποφόρο της Naughty Dog.

"Με την απίθανη κινηματογραφική πορεία του υδραυλικού, πιστεύουμε πως είναι ώρα για το θεατρικό ντεμπούτο του Crash! Τι λες Sony;"

Για να το κάνουμε πιο κατανοητό προς όλους, οι developers πίσω από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια Crash Bandicoot προτείνουν στους δημιουργούς των ταινιών Spider-Man: Into the SpiderVerse και Across the SpiderVerse να φτιάξουν ταινία με τον Crash! Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο αυτή η συνεργασία είναι εφικτή, σίγουρα όμως αποτελεί ενδιαφέρον ενδεχόμενο, εφόσον δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο από το συγκεκριμένο franchise που τόσο πολύ αγαπούν οι fans του PlayStation. Το παράδοξο είναι πως πολύ σύντομα ο Crash ίσως γίνει μέλος της οικογένειας του Xbox, οπότε η συνεργασία με τη Sony Pictures Animation θα ήταν οριακά ανέφικτη. Ας ελπίσουμε το "ψηστήρι" να πιάσει τόπο έγκαιρα!

Το cinematic intro του Crash Team Rumble μας έδειξε πως μπορούν να γίνουν πολύ ωραία πραγματάκια στη σκέψη μίας animated ταινίες Crash Bandicoot:

{youtube}nDHbh-rlKu4{/youtube}

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88