ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Crash Team Rumble: Επίσημες ημερομηνίες για την κυκλοφορία του και τη beta

Σύντομα έρχονται οι multiplayer φιλοδοξίες του.

Ενδεχομένως να είμαι και ο μόνος που ανυπομονεί για το συγκεκριμένο, όμως ακόμα και έτσι και παρά το πολύ διαφορετικό του προφίλ δεν παύει να είναι να είναι ένα νέο παιχνίδι Crash Bandicoot. Το Crash Team Rumble, γνωστό και ως "το άλλο CTR", απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας μέσα από τα δελτία τύπου που κοινοποίησε η Activision, αλλά και από τα hands-on previews τα οποία δημοσίευσαν ορισμένα μέσα του εξωτερικού. Το παιχνίδι αναμένεται για τις κονσόλες των δύο τελευταίων γενεών, εφόσον το αναμένουμε στις 20 Ιουνίου για PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Δύο μήνες νωρίτερα, στο διάστημα 20-24 Απριλίου, θα φιλοξενηθεί επίσης μία closed beta, μέσα από την οποία θα μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι αυτοί που έχουν πραγματοποιήσει προ-παραγγελία του παιχνιδιού μέσα από τα αντίστοιχα digital stores. Σε αυτήν οι παίκτες θα μπορούν να δουν τρεις από τους χάρτες του και πέντε από τους χαρακτήρες του και συγκεκριμένα τους Crash, Coco, Tawna, Neo Cortex και Dingodile. Τα pre-orders έρχονται και με ξεκλειδωμένα αντικείμενα/προνόμια, εφόσον φαίνεται πως το παιχνίδι θα έχει κάποιου είδους battle pass.

{youtube}UmZp-D0go9I{/youtube}

Μέχρι πρότινος δεν είχαμε καμία παραπάνω πληροφορία για το πώς παίζεται ή λειτουργεί το Crash Team Rumble, πέραν ενός όχι τόσο επεξηγηματικού reveal trailer, ωστόσο πλέον γνωρίζουμε την κεντρική ιδέα του παιχνιδιού: στους αγώνες του οι δύο online ομάδες τεσσάρων παικτών ανταγωνίζονται για τη συλλογή Wumpa Fruits, τα οποία πρέπει να στοκάρουν σε συγκεκριμένο χώρο. Φυσικά, όλη αυτή η διαδικασία δεν γίνεται ειρηνικά, εφόσον υπάρχει περιθώριο αντιμετώπισης της αντίπαλης ομάδας και επιθέσεις και εμπόδια. Συγκεκριμένα, πατώντας σε συγκεκριμένα Gem Pads μπορείτε να αυξήσετε το ποσοστό Wumpa Fruits που προστίθενται στο γενικό σύνολο του team σας ή και να μαζεύετε Relics που ενεργοποιούν μερικά εφέ, τύπου set pieces, και ταλαιπωρούν την ομάδα των αντιπάλων. Οι χαρακτήρες χωρίζονται σε Scorers, Blockers και Boosters, ενώ κατά την επιλογή τους μπορείτε να διαλέξετε και ένα ability που θα σας συνοδεύσει στον αγώνα.

Το παιχνίδι θα είναι τελικά επί πληρωμή, κόντρα στις φήμες που το ήθελαν να εφαρμόζει ένα free-to-play μοντέλο, και το ανησυχητικό κομμάτι βρίσκεται στο premium προαιρετικό περιεχόμενο που είναι ξεκάθαρο πια πως θα διαθέτει. Το πλήρες παιχνίδι θα περιλαμβάνει περισσότερους χάρτες και χαρακτήρες από αυτούς της beta version και επαναλαμβάνουμε πως αναμένεται στις 20 Ιουνίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88