ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Crimesight: Νέο multiplayer detective game από την Konami

Ένα sci-fi ανταγωνιστικό whodunit.


Θεωρίες, εικασίες και συνομωσίες γύρω από τα IP της Konami πλημμυρίζουν τα social μας τελευταία και επιτέλους η Konami ανακοίνωσε μια νέα κυκλοφορία. Όχι, δεν είναι Silent Hill.

Πρόκειται για ένα "social deduction game" με τίτλο Crimesight, στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να βρουν όχι μόνο το θύτη αλλά και το θύμα. Το σκηνικό είναι ένα φουτουριστικό Λονδίνο όπου τα εγκλήματα προβλέπονται με φοβερή ακρίβεια χάρη σε ένα "αναλυτικό πρόγραμμα το οποίο αναπτύχθηκε βάσει δεδομένων που συγκεντρώνονται online". Σύμφωνα με το trailer επιτρέπονται 2-4 παίκτες και το περιβάλλον στο οποίο αγωνίζονται έχει την όψη επιτραπέζιου.

{youtube}eHlDWkCzLZg{/youtube}

Δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Crimesight, αλλά έχετε τη δυνατότητα να μετέχετε στο closed beta μέσω Steam. Για να εγγραφείτε και να αποκτήσετε πιθανότητα πρόσβασης μπορείτε απλά να κάνετε retweet τη σχετική ανάρτηση στο Twitter ή και να μπείτε στο επίσημο Discord του παιχνιδιού για να απαντήσετε σε ένα μήνυμα αίτησης.

 

Γιώργος Δρίτσας's Avatar

Γιώργος Δρίτσας

Τα video games προσφέρουν μια μαγική ιδιότητα: μπορείς να βρεις τον εαυτό σου, χάνοντάς τον.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88