ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Cuffbust: Αποδράστε με στιλ στο χαριτωμένο co-op game των 20 παικτών

Το πιο διασκεδαστικό trailer του SGF!

Αν έπρεπε να ξεχωρίσουμε το πιο περίεργο game βάσει των ερωτημάτων που μας δημιούργησε στο χθεσινό showcase, αυτό δεν θα ήταν άλλο από το Cuffbust. Τα μικρά πολύχρωμα «ζωάκια» που θυμίζουν ποντικοζελεδάκια είναι αιχμάλωτα σε μία μεγάλη φυλακή και πρέπει να συνεργαστούν με διάφορους ευφάνταστους τρόπους για να δραπετεύσουν. 

Το ύφος του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο, με την χαριτωμενιά των χαρακτήρων να κερδίζει την προσοχή μας, αλλά και με των πλουραλισμό των χρωμάτων να πρωταγωνιστεί. Στόχος του παιχνιδιού που αναπτύσσεται από την Two Star Games είναι η απόδραση με κάθε τρόπο, με το Cuffbust να διαθέτει lobbies που χωρούν μέχρι και 20 άτομα, τα οποία συνδυάζουν τις δυνάμεις τους έναντι των φρουρών που θα σταθούν εμπόδιο στο έργο τους.

Οτιδήποτε συναντήσουν οι παίκτες είναι ένα εν δυνάμει σημαντικό αντικείμενο που θα τους βοηθήσει στην απόδραση, αφού στο μικρό trailer είδαμε να χρησιμοποιούν σαπούνια για να ρίξουν κάτω τους φρουρούς, κουτάλια για να τους χτυπήσουν, εκρηκτικούς μηχανισμούς για να μπουν στις υπόγειες σήραγγες, αλλά και διάφορα άλλα σουρεαλιστικά αντικείμενα. Το πάντα γελοίο escape plan φαίνεται πως καθορίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την φαντασία των παικτών, οι οποίοι αν συνδυαστούν σωστά μπορούν να πετύχουν εντυπωσιακά πράγματα.

Προσωπικά, αν μπορούσα να ψηφίσω το καλύτερο trailer του Summer Game Fest θα ήταν αυτό του Cuffbust, αφού μέχρι και το τέλος του βίντεο προκαλεί γέλιο. Δυστυχώς, όμως, δεν μάθαμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά πως θα έρθει κάποια στιγμή μέσα στο 2025, ίσως δηλαδή.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.