ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Δεν προβλέπεται Day 1 κυκλοφορία του Diablo IV στο Xbox Game Pass

Διά στόματος Rod Fergusson…

Μία ακόμη χρονιά στον κόσμο του gaming έχει ξεκινήσει δυναμικά και αν κρίνουμε από το τι μας περιμένει τους υπόλοιπους 9 μήνες, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι το 2023 θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Σε αυτό το πλαίσιο περιλαμβάνεται και το πολυαναμενόμενο Diablo IV, του οποίου η Beta θα γίνει διαθέσιμη σε δύο φάσεις μέσα στο μήνα, αποτελώντας ένα ικανοποιητικό ζέσταμα για την καλοκαιρινή του κυκλοφορία.

Παρ’ όλα αυτά, αυτό που μπορεί να μην είναι ικανοποιητικό για τους κατόχους Game Pass είναι το γεγονός ότι το Diablo IV δεν θα κυκλοφορήσει Day 1 στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft. Όπως μας ενημέρωσε ο general manager της Blizzard Rod Fergusson στο πρόσφατο μίνι Q&A του στο Twitter, η εταιρεία «δεν έχει στα πλάνα της την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Game Pass». Αντιθέτως μας περιμένεις όλους -ή τουλάχιστον όσους και όσες έχουν κάνει προπαραγγελία το παιχνίδι- στις 17 Μαρτίου όπου θα είναι και η πρώτη φάση της Beta έκδοσης.

Η απόφαση αυτή δεν αποκλείεται να συνδέεται άμεσα με τις δυσκολίες που έχει συναντήσει η Microsoft στην προσπάθεια της να εξαγοράσει την Activision – Blizzard, καθώς η εταιρεία βρίσκεται αντιμέτωπη με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ η οποία μπλοκάρει προς το παρόν την εξαγορά.

Αν και το συγκεκριμένο saga δεν προβλέπεται να έχει σύντομα τέλος, αυτό που φαίνεται σίγουρο είναι ότι το Diablo IV θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουνίου για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC, ενώ το διάστημα 24 με 26 Μαρτίου θα μπορέσετε να απολαύσετε χωρίς περιορισμούς την Beta έκδοση του παιχνιδιού.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88